Možný kyret v 7. týždni

sonika696
9. apr 2015

Ahojte včera som bola na kontrole u gynekologa koli krvnému tlaku. Urobil mi ultrazvuk a povedal že všetko je v poriadku len nebije srdiečko drobcovy, že už malo byť keďže som v 6tt+2dni. Objednal má na pondelok na ďalšie vyšetrenie a že ak nebude ani v pondelok biť tak že pôjdem na kyret. Nieje to skoro?

tecko28
9. apr 2015

Osobne by som sa do kyretu nehrnula, cakala by som, priroda to vie vyriesit sama. Ak to nebude v poriadku pockala by som ci sa nerozbehne spontanny potrat, je to vzdy setrnejsie ako kyretaz. Samozrejme, ak by si zacala mat teploty, zle by si sa citila , tak neriskuj a nech ta vycistia.
Prajem Ti, aby sa lekar mylil a bolo vsetko OK.

mimzy123
9. apr 2015

Ja som bola v 8 tt, a to plod najprv vobec nebolo vidiet a u ineho doktora babenko bolo, ale srdiecko bilo velmi pomaly. Nakoniec prestalo bit uplne a až potom som išla na kyretaz. Zistili mi to v 7tt. Takze to nie je az tak moc skoro.

sonika696
autor
9. apr 2015

Dúfam že sa srdiečko rozbehne a bude v poriadku

mimzy123
9. apr 2015

@sonika696 mozne je vsetko, treba dufat. Ja som to brala tak, ze radsej takto akoby malo byt chore ,ale bolo to tazke, preplakala som to. Ale ber to pozitívne, po kyrete hned otehotnies bez problemov, tak som to mala ja a mam krasneho chlapca. Vela stastia zelam.

sonika696
autor
9. apr 2015

@mimzy123 lenže po kyrete je niaka doba na ,,vyčistenie" po akej dobe si zase otehotnela?

tilka82
9. apr 2015

@sonika696 ahoj,bolo tu uz plno tem ohladne toho,kedy zacina bit srdiecko a plbo bab sa vyjadrilo,ze u nich to bolo az okolo 8 meho tyzdna,takze ja by som na tvojom mieste,pokial nekrvacas,verila,ze srdiecko zacne bit.drzim prsty

lavinis
9. apr 2015

@sonika696 nejak skoro, niektoré baby tu písali, že mali srdiečko aj neskôr...

sonika696
autor
9. apr 2015

@tilka82 ďakujem za tvoju radu. Nekrvacam a verím že srdiečko sa nám rozbehne.tešíme sa na drobceka s priateľom a veríme

valinka248
9. apr 2015

Ja som bola v 6tt a v 8+4tt.. Takze to je rozne... Je to jednoduchsie nechat spontanny potrat lenze hrozi zapal a kadejake svinstvo a pootom to ide tazsie..

sonika696
autor
9. apr 2015

@lavinis je to skoro aj ja si myslim

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
valinka248
9. apr 2015

@brrrrrciatko neber to zle ze som dala paci sa mi to, ale ten tvoj nazor sa mi paci, ze hned ist a prdsa len.. Ja som vcera bola u dr a som sa ho narovinu pytala, preco ma nenechali spontanne, pretoze by som bohvie ako este dlho cakala, boli by to silne bolesti a velke krvacanie, plus do toho mohla vzniknut infekcia alebo zapal... takze to urobili tak..

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonika696
autor
9. apr 2015

@brrrrrciatko čo čítam príspevky od iných bab tak im začalo byť srdiečko okolo 7-9tt .. a ja budem mať v pondelok 7tt+1deň tak vary tam srdiečko bude

ladyblcha
9. apr 2015

je to skoro podla mna, u mna cakal gyndak do 10tt. az potom zlomil palicu. ☹

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonika696
autor
9. apr 2015

@brrrrrciatko čo čítam príspevky od iných bab tak im začalo byť srdiečko okolo 7-9tt .. a ja budem mať v pondelok 7tt+1deň tak vary tam srdiečko bude

valinka248
9. apr 2015

@sonika696 a plod mas??

valinka248
9. apr 2015

A inac ja ked som teraz bola v 6+2tt tak mi povedal ze plodik zatial nie je ale este moze byt tak mi dal az 8+2tt ze mam prist... A zial nebol ani vtedy plodik... Tak som musela na kyret

zuzicek88
9. apr 2015

@valinka248 ahoj,ja som mala presne toto iste,zajtra idem na kyret.snad vsetko dobre dopadne

valinka248
9. apr 2015

@zuzicek88 drzim prsty

sonika696
autor
9. apr 2015

@valinka248 videl vak a zltkovy či aký vak a že tam nieje akcia srdiečka mi povedal

valinka248
9. apr 2015

@sonika696 a plodik?

sonika696
autor
9. apr 2015

O tom nepovedal nic

zuzicek88
9. apr 2015

@valinka248 dakujem,budem potrebovat

rebeca196
9. apr 2015

@sonika696 podla mna este nabehne, je to individualne, je tu kopec pribehov kde srdiecko nabehlo neskor a verim ze to tak bude aj u teba, hlavne mysli pozitivne, drzim palce

ninan2
9. apr 2015

@sonika696 A aké mávaš dlhé cykly, nemohla si mat náhodou ovuláciou neskôr a tým pádom srdiečko ešte naozaj nemusí byť? Inak od toho 7.tt sa väčšinou už dá zachytiť ale možno si fakt len v 6tt a teda sa nedá...

veronikax
9. apr 2015

U nas Dr. zvykne cakat do 8-9 tt ;) Kedze sa moze ovulka poposuvat .. a v 9 tom uz musi srdiecko isto bit ..ak je vsetko ok ;) Drzim palce ...aby si ho v pondelok uz videla 🙂 to budes v 7 tt vsak ? ;) A keby naliehal na kyret ..tak si ho skus vybavit az po 8 tt ;) ak ani v tedy nebude srdiecko...v nemocke..vidno ...tak uz asi netreba cakat . Ale uvidis...ze sa ukaaze ;) 💟

sonika696
autor
10. apr 2015

@veronikax áno v pondelok budem v 7tt. A v nemocnici pred kyretom robia este ultrazvuk?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre