Ahojte včera som bola na kontrole u gynekologa koli krvnému tlaku. Urobil mi ultrazvuk a povedal že všetko je v poriadku len nebije srdiečko drobcovy, že už malo byť keďže som v 6tt+2dni. Objednal má na pondelok na ďalšie vyšetrenie a že ak nebude ani v pondelok biť tak že pôjdem na kyret. Nieje to skoro?
Ja som bola v 8 tt, a to plod najprv vobec nebolo vidiet a u ineho doktora babenko bolo, ale srdiecko bilo velmi pomaly. Nakoniec prestalo bit uplne a až potom som išla na kyretaz. Zistili mi to v 7tt. Takze to nie je az tak moc skoro.
Dúfam že sa srdiečko rozbehne a bude v poriadku
Ja som bola v 6tt a v 8+4tt.. Takze to je rozne... Je to jednoduchsie nechat spontanny potrat lenze hrozi zapal a kadejake svinstvo a pootom to ide tazsie..
@brrrrrciatko neber to zle ze som dala paci sa mi to, ale ten tvoj nazor sa mi paci, ze hned ist a prdsa len.. Ja som vcera bola u dr a som sa ho narovinu pytala, preco ma nenechali spontanne, pretoze by som bohvie ako este dlho cakala, boli by to silne bolesti a velke krvacanie, plus do toho mohla vzniknut infekcia alebo zapal... takze to urobili tak..
@brrrrrciatko čo čítam príspevky od iných bab tak im začalo byť srdiečko okolo 7-9tt .. a ja budem mať v pondelok 7tt+1deň tak vary tam srdiečko bude
je to skoro podla mna, u mna cakal gyndak do 10tt. az potom zlomil palicu. ☹
@brrrrrciatko čo čítam príspevky od iných bab tak im začalo byť srdiečko okolo 7-9tt .. a ja budem mať v pondelok 7tt+1deň tak vary tam srdiečko bude
@sonika696 a plod mas??
A inac ja ked som teraz bola v 6+2tt tak mi povedal ze plodik zatial nie je ale este moze byt tak mi dal az 8+2tt ze mam prist... A zial nebol ani vtedy plodik... Tak som musela na kyret
@valinka248 ahoj,ja som mala presne toto iste,zajtra idem na kyret.snad vsetko dobre dopadne
@zuzicek88 drzim prsty
@valinka248 videl vak a zltkovy či aký vak a že tam nieje akcia srdiečka mi povedal
@sonika696 a plodik?
O tom nepovedal nic
@valinka248 dakujem,budem potrebovat
U nas Dr. zvykne cakat do 8-9 tt ;) Kedze sa moze ovulka poposuvat .. a v 9 tom uz musi srdiecko isto bit ..ak je vsetko ok ;) Drzim palce ...aby si ho v pondelok uz videla 🙂 to budes v 7 tt vsak ? ;) A keby naliehal na kyret ..tak si ho skus vybavit az po 8 tt ;) ak ani v tedy nebude srdiecko...v nemocke..vidno ...tak uz asi netreba cakat . Ale uvidis...ze sa ukaaze ;) 💟
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Osobne by som sa do kyretu nehrnula, cakala by som, priroda to vie vyriesit sama. Ak to nebude v poriadku pockala by som ci sa nerozbehne spontanny potrat, je to vzdy setrnejsie ako kyretaz. Samozrejme, ak by si zacala mat teploty, zle by si sa citila , tak neriskuj a nech ta vycistia.
Prajem Ti, aby sa lekar mylil a bolo vsetko OK.