Môžem si dať v 10. týždni tehotenstva Flector, keď ma bolí zub?

mimi2567
17. nov 2021

Ahojte baby už pár dní ma boli zub a neviem spávať kvôli tomu, chcem sa spýtať či ste niektorá užívala flektor.... Som v 10tt tehotenstva a bojím sa ho dat aby sa náhodou niečo nestalo či nemáte skúsenosti 😕už nič nezaberá... Ďakujem za odpoveď

diaalex
17. nov 2021

@mimi2567 jedine paralen

mimi2567
autor
17. nov 2021

@diaalex ten momentálne nemám po ruke😕a nechcem ísť do opchodu keďže som chorá

pandorra
17. nov 2021

paralen, flector nie, iba po konzultacii s lekarom

luci_ba
17. nov 2021

@mimi2567 u zubára si bola? resp. ze ci to je bolest po zakroku sa pytam, lebo mam skusenost ze ak zub boli tak neprestane len tak

petamich
17. nov 2021

treba si precitat pribalovy letak - je to liek na predpis a neodporuca sa ani pri snazeni ani v tehotenstve ak to nie je nevyhnutne 🤷‍♀️ ja by som flector zvazila a radsej si dala nieco s paracetamolom - paralen, panadol

klip0
17. nov 2021

Flector určite nie v tehotenstve. A ak si nebola u zubára, treba ísť. Radšej jedno ošetrenie ako dlhodobá bolesť alebo lieky. (Aj bolesť škodí bábätku)

malinovka333
17. nov 2021

paralen zakladna vec v lekarnicke, zvlast v tejto dobe a treba ist aj k zubarovi

mimi2567
autor
17. nov 2021

@luci_ba pred pád mesiacmi mi robil ten zub a povedal že niekedy ešte sa objaví bolesť ale že sem tam flektor môžem dať ale nepýtala som sa na tehotenstvo že čo ak ostanem tehotná

tehotna40
17. nov 2021

V žiadnom prípade by som si nedávala flector v tehotenstve a zvlášť v prvom trimestri. Ja som mala výčitky uz aj kvôli paralenu ,keď som si ho dala, lebo som mala hroznú bolest hlavy. Potom som si vyčítala ze som mohla radšej vydržať. Precitaj si leták.

len_nig
17. nov 2021

Flector určite nie

zuzula507
17. nov 2021

@mimi2567 urcite nie .Ak zub boli treba si ho ist dat do poriadku a dovtedy jedine paralen .Ja som tehotna a bola som u zubara uz 3x , prvykrat mi zubarka vyvrtala zub v ktorom bol kaz dala novu blombu, druhykrat mi zle rozvrtala dalsi zub kde bol kaz, trafila nerv no a dala mi vlozku a poslala ma domov ze bude vas to boliet ale to prejde..figu ked som prisla domov prisla taka bolest ze manzel mi hned riesil sukromneho zubara dovtedy som sa premahala a rozmyslala nad ibalginom ktory by sa tiez nemal ale nakoniec som to zvladla bez tabletky, a ten sukromny zubar mi este v ten den pomohol a cely zub isiel von- islo nakoniec o osmicku zub ,po vytiahnuti odkryl tu vlozku co mi zubarka dala a zistili sme ze zub bol zle vyvrtany a v zube ostala dieta co mi islo rovno do nervu takze ak by som k nemu neprisla mala by som obrovske bolesti v noci.A vas ak po mesiacoch od zakroku tak silno boli zub nebude to v poriadku.Urcite treba co najskor opatovne navstivit zubara a necakat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre