Mimomaternicové alebo biochemické?

14. jan 2024

Ženy dnes som mala dostať menzes 26 dňový cyklus mávam, ono to býva už na 25 pomaly večer krvacam slabo a na 26 sa pekne rozbehne.
No teraz tri dni pred MS som mala spinenie ale také zvláštne u mňa nevídané, bledulinko hnedé ozaj len ked som isla na malú a utrela sa ..
K tehotenstvu sa moc nepriklanam, aj keď (môžem byť) som si ráno robila test uz len preto, ze sa mi nezdalo to trojdňové spinenie. Na teste bolo "nič" 🤣
Ešte chcem samozrejme počkať ako sa to bude vyvíjať, ja som sa hlavne chcela opýtať s vašimi skúsenosťami, ci ste mali takýto štýl testu aj spinenia a bolo to bio alebo mimo mat alebo už celý cyklus rozhádzany keďže mam 36r,😭

Ďakujem

pondelok01
14. jan 2024

Pri mimo aj bio by bol test pozitivny

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. jan 2024

@pondelok01 no tak asi nejaký vykyv alebo cysta? :(

autor
14. jan 2024

@monsterablue ano skúsim no nedávam tomu veľkú váhu ďakujem

dianka3
19. jan 2024

Aj ja tam vidím slabú čiarku skús za 3,4 dní zopakovať možno to špinenie mohlo byť aj uhniezdenie😉 Počkaj tých 3-4 dní a skús testovať

blondinka95
19. jan 2024

Ja stále spinim a podchvíľou krvacam a včera som zistila že som 4+2 tt🤗 dúfam tiež že na sone sa pekne ukáže v maternici. Držím palce nech je všetko v poriadku

autor
19. jan 2024

@blondinka95 no ja nič, silná meškajúca menzes prišla s kusami krvi... Striekala zo mňa krv doslova, gate všetko špinavé extrém

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre