Čaute baby co mi pomôže na nádchu a aké lieky alebo tablety rozpustne vo vode môžem užívať? Som v 18. týždni. Ďakujem 👌
@dajana1983 a nosný sprej nejaký?
@rebeka243 morská soľ,určite žiadne nasiviny ani nič podobné
@dajana1983 alebo naparovat sa s morskou soľou? 🤔😌
Zensky neblbnete, jasne, ze muzes nasivin, v rozumne mire, pro klid duse si kup treba pro kojence s mensi koncentraci, to funguje lokalne, k miminu to nedojde. Lepsi nez si uhnat zanet dutin nebo ucha a skoncit s atb. Horku se vyhni, to sliznice mohou pekne otect a muze ti byt hur. Proplachovat vincentkou je super 👍
@rebeka243 mna trápi nádcha skoro celé tehotenstvo a to som už 30 týždeň, používam detský sprej olynth, inak by som nevedela fungovať. Pár dni je dobre, ale vždy sa mi to vráti. Čítala som veľa príspevkov a ešte som sa nikde nedočítala k tomu, že by to uškodilo bábätku..
Mne vždy pomáha pri nadche práve ta morská sol aj mimo tehotenstva,nedráždi to tak sliznicu a rýchlo mi to prejde....
Sinulan forte express sprej do nosa,mozu aj tehotne,poznam to,ja som cele prve tehotenstvo mala zapchaty nos a bolo to hrozne,pouzivala som olynth taky slabsi aby som nejak prezila,teraz v druhom tehotenstve pouzivam ten Sinulan,staci strieknut a vycisti komplet nos a uz len vyfukat vonku vsetko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rebeka243 aj ja som to mala,akosi to prešlo ale hlavne bolesť hrdla,tuším septolete pre tehotné