Hrozná únava na konci 4. týždňa

ann092
6. aug 2023

Ahojte, prosím ,je niečo čo by pomohlo na extrémnu únavu na konci 4tt ? Spávam dobre, ale cítim sa ako taký leňochod, spomalená,nevládna, nič sa mi nechce… ďakujem

barbora19911
6. aug 2023

@ann092 celé tehu tak, momentálne som 33 týžden a ako náhle vstanem už som unavená nič nevládzem robiť

ann092
autor
6. aug 2023

@barbora19911 ja už mám jedno dieťa, za sebou pár potratov, ale takéto tehotenstvo som ešte teda nemala, že až taká únava… to som tiež pociťovala skôr ku koncu tehu… dúfam ,že to prejde 🤣🙈

ann092
autor
6. aug 2023

@barbora19911 ako doma funguješ ?

lauriik
6. aug 2023

Ja v druhom tehotenstve som bola unavena od zaciatku do konca 😏 V prvom som este 4 dni pred terminom isla na turistiku. Takze uplne odlisne tehotenstvo. Ale nebojovala som s tym, proste som odpocivala vzdy ked sa dalo.

barbora19911
6. aug 2023

@ann092 len základ práčka povysavam a jem čo príde 😆 alebo idem niekedy na menu ..treba len vydržať a možno že to prejde po prvom trimestri 🙂 u mňa nie no

ann092
autor
6. aug 2023

@lauriik a vyšlo to tak,že každé tehu iné pohlavie ? 🙂

zenulkaaa
6. aug 2023

Zelezo. Ja ako nahle som v tehotensttve nasadila, unava ma presla

zuza265
6. aug 2023

@ann092 ale teda predpokladam, ze ked si len 4tt, ze to moze byt aj pardnova zalezitost, teraz ked ti len stupa hcg a preslo len uhniezdenie… mozno to hned aj odoznie 🤗 a bude lepsie♥️ drzim prsty

vanilka3
6. aug 2023

Tiez mi tak bolo, extremna unava. Teraz som v 15 tt, unavena som stale, ale uz nie az tak.
Je to moje prve tehotenstvo, ale spravilo to zo mna neskutocnu lemru, unavenu, ktorej je stale zle a nic nevladze 😁

lauriik
6. aug 2023

@ann092 nie 🤣 Dve baby mame. Ale prva je akcna, neposedi ani sekundu, nevie ani chodit pomaly a je velmi sikovna na sporty. A druha je klidas, nic ju nerozhodi, ideme do kaviarne a ona so mnou sedi, popija dzusik a keca ☺️ V tomto mam pocit, ze sa to v nich premietlo.

petronellla87
6. aug 2023

@ann092 tiez som bola takato unavena, ale ze strasne... Preslo to v 3 trimestri😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre