Ahojte, prosím ,je niečo čo by pomohlo na extrémnu únavu na konci 4tt ? Spávam dobre, ale cítim sa ako taký leňochod, spomalená,nevládna, nič sa mi nechce… ďakujem
@barbora19911 ja už mám jedno dieťa, za sebou pár potratov, ale takéto tehotenstvo som ešte teda nemala, že až taká únava… to som tiež pociťovala skôr ku koncu tehu… dúfam ,že to prejde 🤣🙈
@barbora19911 ako doma funguješ ?
Ja v druhom tehotenstve som bola unavena od zaciatku do konca 😏 V prvom som este 4 dni pred terminom isla na turistiku. Takze uplne odlisne tehotenstvo. Ale nebojovala som s tym, proste som odpocivala vzdy ked sa dalo.
@ann092 len základ práčka povysavam a jem čo príde 😆 alebo idem niekedy na menu ..treba len vydržať a možno že to prejde po prvom trimestri 🙂 u mňa nie no
Zelezo. Ja ako nahle som v tehotensttve nasadila, unava ma presla
Tiez mi tak bolo, extremna unava. Teraz som v 15 tt, unavena som stale, ale uz nie az tak.
Je to moje prve tehotenstvo, ale spravilo to zo mna neskutocnu lemru, unavenu, ktorej je stale zle a nic nevladze 😁
@ann092 tiez som bola takato unavena, ale ze strasne... Preslo to v 3 trimestri😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ann092 celé tehu tak, momentálne som 33 týžden a ako náhle vstanem už som unavená nič nevládzem robiť