Baby do rána sa mi na spodnej pere objavil herpes. Mám ísť s tým zajtra k svojmu gynekológovi? Mal by o tom vedieť? a Je to normálne? Teplotu som nemala.. mám strach
Nemusíš s tým ísť ku gynekológovi. Určite mu to keď tak spomeň na najbližšej kontrole. Kúp si v lekárni niečo na herpes, ja som používala tuším Repik - ten sa môže aj v tehotenstve aj pri dojčení. V lekárni ti budú vedieť poradiť. Mala som herpes 2x v živote - pri prvom aj druhom tehotenstve....a všetko bolo OK. Tak sa dopredu neboj. 🙂
aj ja som mala herpes.. kym nie je genitalny je vsetko ok...
neboj aj ja som mala v 6 týždni a všetko v poriadku 🙂....nebezpečný je len pásový opar a to v prvom trimestri.......veľa vitamínu B a žiadny stres a potierať repíkom prípadne dákou mastičkou z lekárne
Ja som herpes na pere dostala v 6 tt a dr. mi nedal nič, lebo išlo o vírus a atb sa nedávajú. Len lokálne ošetrovať. Ja nedám dopustiť na 100% čajovníkový olej a užívať vitamín B.
rhus toxicodendron 9ch. homeopatika moc nemusim,ale toto mi pomohlo na milion %.len sa pre istotu opytaj,ze si tehotna,tak ci mozes.nahodou mi to poraila jedna doktorka,ktora ma stretla v praci a videla moj herpes cez 3/4 ust.vraj jej to pomohlo,ale mam si davat silnejsiu davku.prvu flasticku som mala zjedenu asi za 3dni,davala som si to kazdu hodinu tusim aj castejsie.druhu som dodrzala davkovanie,potom som si o nejaky cas este kupila a davala tak,ze sem tam.potom este ze raz do roka,prevencia a uz viac ako 6 rokov nic.a to som mavala snad kazdy druhy tyzden.no stale.ked som sito zacaladavat,po 3 dnoch som ani nevedela,ze mi nieco bolo.z toho,ze som usta nevedela otvorit,som mala zrazu malinky pluzgierik.poradila som to aj kamoskam,ktore mavali takyto problem a aj im zabralo.ked som sa vtedy videla,neverila som,ze mi nieco moze pomoct.a pomohlo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucinkab - urcite mu to spomen, ked bude robit ultrazvuk v 13.tyzdni. Ist ku gynekologovi uz teraz nepomoze.