Ahojte zienky ktore ste uz po sebe prekonali 2x MA chcem sa vas popyytat na ake vysetrenia vas poposielal doktor ale nielen to hlavne chcem vediet ci je niekde specialna klinika kde vam urobia uplne nakoplet nejake roadne vysetrenia ze kde moze byt pricini mojich potratov...za kazdu info vam dakujem
@johanna_b tam ma doktor chce poslat to mi hned vravel ze tam vsade ma poposiela aby sa to ppzistovalo zas mam tak dobreho doktora ktory hned povedal ze misime vypatrat pricinu preco sa toto deje.ale chcem vediet ci aj je niekde uplne spacialna klinika kde mozno zistia este viacej ....a nazov mam z doktorskej spravy tak asi tam sa riadne sekly
Najskor by som to nechala na neho. Uvidis, cio sa nieco najde alebo nie a potom by som patrala viac. Teraz by si sa hlavne nemala este viac stresovat, ani to ti totizto nepomoze
@vierka_z dakujem mas pravdu stresovat sa cloveku nepomoze lenze musim stale rozmyslat preco prave ja a mne sa to stalo ked v rodine to nik nema ani surodenci nemali take problemy a ani mamka a clovek stale rozmysla .......aale ako vravis musim sa snazit nestresovat ...aj ked vsetko ide tazko
@janulienockanr mna doktor neposlal nikam. Akurat po vlastnej linii som bola na endo. Tam mi odporucili nasadit euthyrox, ked otebotniem. A sup uz mam 3 mesacne dievcatko. Zadarilo sa nam, ked som sa akosi zmierila s tym, ze nas dve dušičky opustili
@gerfinka no mne po prvom MA POTRaTE ZISTILI ZE MAM STITNU ZLAZU nato som potom zacala brat lieky po vyse roku sa nam zase zadarilo mat malicke a hned mi nasadili duphaston na udrzanie plodu ale ani to nepomohlo a taktiez ako prve tak aj toto druhe som v 7 tt potratila.....a ajto keby nenajdem tu na konikovi to ze ked zistim ze som tehotna tak sa mam hlasit na endokrinologii tak moj skvely pan doktor mi to ani nepovedal povedal len to ze aj keby zistim ze som thotna tak stale mam uzivat tabletky co viem lebo tie tabletky uz mam do konca zivota aleotom ani nebola rec ze hned aby som prisla este ze tu je dost info.
@adkalu tak ja dufam ze sa zistikde je pricina a aspon jedno babenko sa nam podri s pritelom mat
@janulienockanr aj ja som mala vlani zamlknuty potrat. Doktor ma poslal na hematologiu na zistenie trombofilnych stavov, lebo tyzden po vycisteni mi opuchla ruka a mala som v nej drobne zrazeniny. Napokon mi na hematologii zistili, ze mam cosi v krvi, co sa moze pričiniť o opakovane potraty (neviem to odborne nazvat, je to komplikovane). Proste akoby vacsia pravdepodobnost vzniku krvnych zrazenin, v dosledku coho zrejme nie je dostatocne prekrvena placenta alebo take cosi, takze to vedie k potratu. Musela som si pichat injekcie do brucha a teraz uzivam anopyrin na riedenie krvi. Momentalne som 8 tt 🙂 Takže liecba je ocividne uspesna. Vyskusajte teda hematologiu, urobia vam kompletny rozbor krvi. Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janulienockanr vola sa zamlcany a nie zadrzany
neposle ta nikam... ale ty sa domahaj. hematologia, genetika, endokrinologia