Ahojte - sama sebe si s tým leziem na nervy. Dlhodobá nádcha, teraz som PN, ešte aj predlžene, lebo mi nechce opuch nosa prestať a to kýchanie je neznesiteľné. Nemôžem na to nič - iba Bioparox (predpísala lekárka, lebo antibiotiká nechce podávať, kým to nie je nevyhnutné) a naparujem nad Vincetkou a doplňujem Coryzaliou - na odporúčanie známych. Bojujem, som z toho otrávená. Môj šéf v práci je však nevyspytateľný a aj keď mi nič nemôže, bude ma ešte celý týždeň postrádať. Problém je, že manžel je z toho na nervy, že som doma a nie v robote. Tak mi to príde také čudné, prečo to vôbec rieši - keď je zdravie dôležitejšie a nechcem, aby sa to ešte viac zhoršilo, lebo to trvá aj tak dosť dlho... a musela som to prechodiť a chodiť do práce ako sopľatý, kýchajúci alergik.
Otázok by bolo niekoľko - poznáte takúto blbú situáciu - nádcha, neschopnosť dýchať a dilema nad kvapkami a metódami, ako sa vyliečiť?
Pracujúce - že ste ostali doma?
A čo vôbec na to povedať manželovi, keď nechápe, že hoci sa budem váľať doma, robím to pre NÁS? ... ☹
Určite zostaň doma a poriadne sa prelieč. Chodievaj častejšie von alebo aspoň vetraj. Pomôže ti to dýchať. Mne ako tehotnej každá choroba trvala 2x dlhšie. Ku koncu so to už nezvládala a dávala som si aj Olynth do nosa, lebo som mala pocit, že sa zadusím.
A manžela dobre kopni do riti!!!! Nech sa spamätá. Akože o čo mu ide???
To isté by som aj ja povedala mužovi, veď to robíš pre všetkých 😉 Veľa uzdravenia 🙂
ahojte baby, som v 36. týždni a tiež ma premohla nejaká angína alebo čo. Zatiaľ neberiem žiadne lieky, bojím sa,že ublížim malej. Neviete ale niečo pre istotu poradiť?
Výhodu oproti bellugii mám aspoň v manželovi. Ja som PN od začiatku tehu, ale teraz sa ani neprezliekam z pyžami, nevarím, neupratujem, iba oddychujem. Super - chápe to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ach tí chlapi!! 😠 to ti akože závidí, že on musí chodiť do roboty a ty si budeš "šunky doma váľať"? 😖 Prepáč, ale normálne ma to vytočilo 😅
Veď si tehotná, čakáš vaše bábätko, v prvom rade treba myslieť na to malé v brušku! Aj netehotná má čo robiť s nádchou, hlavne ak sa k tomu pridá vyčerpanosť a slabosť..
Ja by som v každom prípade ostala doma, oddychuj, vylieč sa..nie je sranda prechodiť to, môžeš ľahko dostať aj chrípku.
Počas tehu som mala 3 x angínu, bolo zimné obdobie a znova na mňa niečo liezlo, kolegyne v práci choré.. tak mi gynekológ navrhol, či nechcem ostať PN (2 mesiace pred materskou), rozmýšľala som..ale dieťatko a zdravie mi bolo prvoradejšie ako práca, šéf to našťastie pochopil, tak som maródila.. Bez stresu, zdravá, spokojná!
Ešte k tomu liečeniu.. podľa mňa ak máš Bioparox, čo je lokálne antibiotikum, tak coryzália ti je zbytočná, to je homeopatikum, tie by sa nemali s ničím kombinovať, prípadne iba s inými homeopatikami.
A čo povedať manželovi? Hm.. neviem čo na tom vôbec nechápe, čo mu vadí? Presne to mu povedz, že to robíš pre VÁS a pre to malé, čo nosíš pod srdcom 😉