Cmv IgM pozit, IgG pozit, vysoká avidita v 12. týždni

daandra
18. sep 2013

Prosim Vas, mali ste niekto takyto vysledok? Mne povedali, ze som mohla prekonat mononukleozu v prvom trimestri, vtedy by to malo vplyv na vyvoj dietatka...alebo aj davno, a pozit IgG moze byt falosne..a moze byt vsetko ok...Tak teraz, aby clovek cakal a stresoval sa...Mate s tym niekto skusenost? Dakujem

kveta
18. sep 2013

@daandra Povedali Ti to spravne. Na Tvojom mieste by som sla na podrobny morfologicky ultrazvuk do Brna. Robia ho tam specialne aj presne v dvanastom tyzdni.

foofee
19. sep 2013

mono je tak priserne silna infekcia, ze by si si pamatala urcite ci su ju mala... velmi sa podoba na anginu, velmi vysoke horucky, podobne ako keby chripke. nemala si nic take?

kveta
20. sep 2013

@foofee Vacsina ludi sa nakazi a ani o tom nevie. Len u oslabenych ludi prepukne choroba tak ako popisujes.

daandra
autor
20. sep 2013

Nemala som vobec nic take a pocas prveho trimestra uz uplne nic, uplne zdrava som bola. Pracujem v MS< tak pevne verim, ze som to prekonala niekedy skor, lebo pocas prvych troch mesiacov som ani do prace |kvoli prazdninam| nechodila}...tak ja verim, ze to bude ok..na ultrazvuku ked mi to z krvi zistili vyzeralo vsetko ok, babatko bolo dokonca o 8 dni vacsie ako pri minulom usg...tak hadam to bude dobre :(

foofee
20. sep 2013

@kveta asi mas pravdu... som si spomenula ze pri jednom hlbkovom vysetreni mi zistili ze som musela mono prekonat, nasli mi protilatky, ale som si nevedela nijak raz spomenut, kedy to mohlo byt...
@daandra drzim silno palce nech to dobre dopadne! v tehotenstve mame oslabenu imunitu, podla mna si to musela prekonat uz davno. Mono sa lieci dlho, podla mna by ti zistili akutny stav, nie len protilatky. Uvidis, vsetko bude dobre ;)

poppy1
20. sep 2013

@foofee ja som prekonala mononukleozu a absolutne o tom neviem... zitisli mi to len z protilatok... takze nie je pravda, ze musi mat zavazny priebeh.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre