Borelióza a chlamýdie - následky

miskolofy
1. nov 2017

Ahojte stretli ste sa s tymito chorobami povacsina ludi to prekona ani nevie a po krvnych testoch sa zistia protilatky. Robili vam tazkosti aj po case ako ste to liecili ? Chronicke ale aj akutne stadia dakujem za info.

lindusss2016
1. nov 2017

Nemyslim si, ze boreliozu prekona vacsina ludi. Ak si nevsimnes prve ani druhe stadium, potom nastava dost dlhe obdobie ticha, ktore moze vrajtrvat aj.niekolko rokov a tretie stadium sa dostavi az potom a to si uz vsimnes urcite, aj sa tazko lieci. Schlamydiami nemam ziadne skusenosti, nvm odpovedat.

motolica
2. nov 2017

Borelky sa hlavne clovek veeelmi tazko zbavi...ja som ju mala cca 2,5 roka,lieky nepomahali,vyskusala som teda inu liecbu,vysledky vysli negativne,ale ci v skutocnosti v tele nie je,to netusim :-\ tazkosti ustupili,ale z casu na cas ma bolia klby pri zvysenej fyzickej namahe a chrbat ma boli stale a dost,ale zase...ci je to z borelky neviem,kedze som medzitym stihla aj porodit 😀. v tazsej faze,borelka napada aj mozog,u mna to boli silne bolesti hlavy a neschopnost sa sustredit,"bolelo" ma rozmyslat,no proste celkovo som bola taka oblbnuta,osprostena,nervna 😀

ivka1103
5. nov 2017

@miskolofy ahoj, mas prosim skusenosti s chlamydiou trachomatis? Ja ich prave mam😞Liecim sa....dakujem za odpoved

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre