Ahojte stretli ste sa s tymito chorobami povacsina ludi to prekona ani nevie a po krvnych testoch sa zistia protilatky. Robili vam tazkosti aj po case ako ste to liecili ? Chronicke ale aj akutne stadia dakujem za info.
Borelky sa hlavne clovek veeelmi tazko zbavi...ja som ju mala cca 2,5 roka,lieky nepomahali,vyskusala som teda inu liecbu,vysledky vysli negativne,ale ci v skutocnosti v tele nie je,to netusim :-\ tazkosti ustupili,ale z casu na cas ma bolia klby pri zvysenej fyzickej namahe a chrbat ma boli stale a dost,ale zase...ci je to z borelky neviem,kedze som medzitym stihla aj porodit 😀. v tazsej faze,borelka napada aj mozog,u mna to boli silne bolesti hlavy a neschopnost sa sustredit,"bolelo" ma rozmyslat,no proste celkovo som bola taka oblbnuta,osprostena,nervna 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemyslim si, ze boreliozu prekona vacsina ludi. Ak si nevsimnes prve ani druhe stadium, potom nastava dost dlhe obdobie ticha, ktore moze vrajtrvat aj.niekolko rokov a tretie stadium sa dostavi az potom a to si uz vsimnes urcite, aj sa tazko lieci. Schlamydiami nemam ziadne skusenosti, nvm odpovedat.