Ahojte,práve mi prebieha 30 tt tehotenstva, mali ste aj vy bolesť v slabinách? Ja už pociťujem celý deň bolesť v slabinách hlavne v ľavej časti. Včera som tiež cítila ale dnes to je oveľa intenzívnejšie. Ďakujem za odpovede 🙂
Ach boze aaano doteraz nato spominam,akoby ma tam dolu niekto poriadne dokopal 🙄😂
Ahoj, ano aj ja som 30tt a bolest v slabinach mam uz asi mesiac… hovorila som to aj lekarovi, vraj je to uplne normalne… beriem aj magnezium … bolest je horsia ked vela pochodim alebo upratujem, varim a potom si lahnem… vtedy mam pocit ze mi do slabin niekto picha noze🤦🏻♀️ ale neboj,niesi v tom sama😉 treba to “len” vydrzat😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@123lina ja som teraz v 32tt a tiež mám občas pocit v slabinách niečo ako svalovku, ale inak je všetok v poriadku. Možno sa telo pripravuje. Pokiaľ to nie je silná bolesť a nemáš iné problémy nemal by to byť problém. Ak máš pochybnosti opýtaj sa svojho lekára. Držím palce.