Veľká nadváha a problém s chudnutím

natalia1997
13. júl 2022

Ahojte. Nájde sa tu niekto kto mal veľmi veľkú nadváhu a problém s chudnutím? Chcela by som, teda rozmýšľam o odsati tuku. Koľko by to predbežné deje vyšlo. Prešiel si tým niekto?

zmrzlinka2021
13. júl 2022

@natalia1997 v čom máš problém?

kat_
13. júl 2022

co znamena, ze mas problem s chudnutim? ak mas 24 rokov, ani nad tym neuvazuj a radsej ries vyzivoveho poradcu, co ti nastavi jedalnicek a poradi s cvicenim...

belasy_motylik
13. júl 2022

Čo je to veľká nadváha? Veď schudnúť sa dá z každej hmotnosti, z tej vyššej to ide, paradoxne, najľahšie, načo takéto zákroky, chudnutie je v hlave, nie v tuku 🙂

klarissa25
13. júl 2022

Aká váha a aký vek ?

belasy_motylik
13. júl 2022

Čo je to veľká nadváha? Schudnúť sa dá z každej hmotnosti, z tej vysokej najjednoduchšie, paradoxne. Netreba chirurgické zákroky. Chudnutie začína v hlave, nie v tukových bunkách 😉

jaaanka21
13. júl 2022

Tu sa pripnem, tiez ma to zaujíma.

sintra
13. júl 2022

Liposukcia je riesenie na lokalne nahromadeny tuk, ktory neodchadza ani cvicenim a zdravou stravou. Nie je to riesenie na celotelovu obezitu.

zuzinka888
13. júl 2022

Liposukcia nie je trvale riesenie. Moj pribuzny bol a po 6 rokov ma brucho este vacsie ako mal. Stalo ho to 2000 + mesiac mal bolesti. Prachy radsej investuj do trenera.

tanalyn
14. júl 2022

Ako neviem..proste to je také veď a čo ti bráni začať sa hýbať a zmeniť stravu?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petricka22
14. júl 2022

@natalia1997 tak to potom radsej zmensenie zaludka… liposukcia ti nepomoze

zuzinka888
14. júl 2022

@petricka22 no bohuziaľ tam je tiez dozivotna dieta a obmedzene porcie- myslim ze len okolo 100ml/g jedla na porciu. Inak sa zaludok moze roztiahnut.

viki_izakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bimbambom
20. júl 2022

Otázka znie ...
Čo je veľká nadváha ?
Aký problém s chudnutím máš ?

A čo sa tej lipo týka , u mňa to bola odmena . Schudla som 17kg a jednoducho z tej partie to nešlo dole . Tak som si dopriala radosť . Avšak , obézna som nebola , ani nadváhu som ( už) nemala ....
To nefunguje tak , že 150kíl položíš na lehátko , pospinkáš si a zobudíš sa ako 60kilová ( tým ťa nechcem uraziť !)
Navyše toto nikto nepovie , aj po lipo sa musíš udržiavať ....

lesana25
20. júl 2022

Liposukcia ti nepomôže, pokiaľ nezmeníš stravovacie návyky tak to naberieš naspäť a budeš sa ešte čudovať, ako je to možné. Ale asi je to jednoduchšie, ako so sebou niečo robiť.

julka828
20. júl 2022

@viki_izakova aka je cena ?

viki_izakova
21. júl 2022

@julka828 napíšte mi správu