Skúsenosti s trenerzien.sk

martika38
15. aug 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosť s ,,Tréneržien" - Daniel Čmel? https://trenerzien.sk/ . Ďakujem.

nicicka
2. okt 2022

@martika38 Máš nejaké prosím? Pozerala som to zbežne a vyzerá že funguje na 16/8...

martika38
autor
2. okt 2022

@nicicka Nie ja nemám skúsenosti, práveže som chcel info., ale idem teraz na program https://schudnisdave.sk/

nicicka
3. okt 2022

@martika38 Daj vedieť ako si spokojná 😉

terry658
3. okt 2022

@martika38 ja som si kupila program pred dvoma mesiacmi. A za mna môžem povedať, ze5to bola super investícia. Prestala som byť unavená, lepšie spím, lepšie trávim. Kilá idú pomaly dole ale to je asi ten najmenší benefit zo všetkého.

quaxi
20. okt 2022

@martika38 kamoška to má zaplatené tak som si to pozrela (chudnúť nepotrebujem, len zo zvedavosti). Sú to 4 videá, kde sa dozvies všetko potrebné, aj keď na môj vkus zbytočne dlhé a rozvlacne, posledné už je len naháňanie kšeftov do nejakého klubu čo si máš platiť zvlášť. Metóda je klasický prerušovaný pôst, 16/8, 2 jedlá denne. Jedlo musí mať nejaké zloženie, zelenina, ovocie, bielkoviny, na zvyšku nezáleží. Okrem toho má veľa nejakých iných zásad ktoré ale na chudnutie reálne nemajú veľký vplyv. Niektoré veci vyžaduje úplne zbytočne alebo dáva zmätočné informácie, napr nesmieš piť ovocný čaj bez cukru, ale bylinkový môžeš, nesmieš žuvačky medzi jedlom, musíš mať každý deň rovnaký režim... Metóda sama o sebe je funkčná ak to človek dokáže dodržiavať (to je hlavný kameň úrazu, nie každému to sadne a asi málokto to naozaj vydrží celý život ako to tam on prezentuje). Ale nie je to nič prevratné, o IF sa dá ľahko dočítať na internete zadarmo všetko potrebné a ak to dodrzis tak schudnes aj bez platených programov.

mimiri
22. okt 2022

@quaxi prerušovaný pôst pomáha na chudnutie, ale so sebazaprenim som to vydržala tak 2 mesiace. Schudla som zo 67 na 61. Toto podla mna nie je udržateľné celý život. Chodila som spať hladná a miesto večere som vypila aj liter vody, energie som teda vela nemala. Nejak mi to nejde dokopy

mimiri
22. okt 2022

@terry658 je to teda tak, že môžete jesť len 8 hodín pocas dňa?

quaxi
22. okt 2022

@mimiri áno prerušovaný pôst niekomu sadne a niekomu vôbec, pre takého bude tá metóda nepoužiteľná. Preto som sem aj napísala o čom je tento trenerzien - veľa ľudí už IF skúšalo a boli by to potom pre nich vyhodené peniaze keď im IF nesedí. On odporúča jedenie 8h za deň, 2 jedlá a nič medzi tým, môžu sa na začiatku aj 3 jedlá ale nesmieš presvihnut 8h a veľmi kladie dôraz na to aby sa čo najskôr prešlo na 2 jedlá.

terry658
22. okt 2022

@mimiri aj to je v tom ale nie je to gro toho čo učí. Je tam veľa poznatkov z cirkadialneho rytmu a vplavu na organizmus.

viveglo
28. máj 2023

@terry658 ahoj, ako na to pozeras s odstupom casu? Pomohlo ti to? Co si si z toho este zobrala k srdcu a odporucila?

terry658
28. máj 2023

@viveglo mne sa to páčilo. Najmä tie rady ohľadom životného cyklu.
Žiaľ neviem to zhodnotiť lebo som práve v 8.mesiaci. Ale určite som tak nevedela fungovať na začiatku tehotenstva. Teraz mi to uzide lepšie ale stále nie som na fastingu.
Žiaľ v mojom prípade asi budem musieť jedlo aj naďalej vážiť a zapisovať lebo mám PPP a nedokážem to len tak od oka.

vedette
9. máj 2024

ja som si pred rokom v aprili (apríl 2023) predplatila program trener zien, ale po roku mám deaktivovaný prístup k úplne celému programu, takze to neodporúčam - ked sa clovek chce k tomu vratit neskor, nemá sa kam. a podpora z webu sa nehlási, cize zhrabli peniaze a potom uz na cloveka kaslu. aspon som chcela vysvetlenie, ze co sa deje.
asi je lepsie kupit si knihu za 20 eur a tá vám aspoň ostane v ruke, kedže je to papier,
inak ta metoda mi davala zmysel, aj dodrziavam to, co som si zapamatala, lenze som si to chcela komplexne prejst este raz a nemam ako. toto mi pride neferove z ich strany.

daeen
28. aug 2024

Nejakí šmejdi, Akurát dávam mamine do poriadku mailovú schránku, lebo riešime iných šmejdov a ten štýl komunikácie ma úprimne odrádza.
Plané sľuby a zrejme google translator.

"Ak teraz krútiš hlavou a nechápeš o čom tu píšem, tak vysvetlím.

Za posledných 10 rokov intenzívnej praxe so ženami, som pochopil, že to máte s chudnutím omnoho ťažšie ako my muži.
Práve preto sa zo všetkých síl usilujem vám túto cestu čo najviac spríjemniť a zjednodušiť.
A to ma viedlo k tomu, aby som sa rozhodol, že napíšem knihu.
Napíšem knihu o mojej vysoko účinnej metóde na chudnutie, ktorá doposiaľ zmenila životy už tisíckam žien.
Celé dva roky som ju pripravoval, aby sa dnes mohla dostať práve k tebe.
A vďaka tejto mojej snahe a stovkám hodín presedených za PC, si môžeš dnes sadnúť na gauč s nápojom v ruke a môžeš začať okamžite chudnúť.

Áno, také jednoduché to je.

Zo skúseností už totiž viem, že ak mám aj tú najpohodlnejšiu, alebo najlenivšiu, alebo naopak najvyťaženejšiu ženu priviesť k výsledkom, musím vám tu cestu čo najviac spríjemniť a zjednodušiť.

Takže nech sa páči, >>> TU JE MOJA NOVÁ KNIHA <<<, vďaka ktorej začneš chudnúť priamo z gauča."