Ahoj mám 16rokov 150cm akt.vaha=55kg
Cieľ=35kg
Prosim o rady Ďakujem
@nataliaviktoria poznam take baby a vyzerajú fakt užasne
@paja525 ale prosím ťa neber si z nich príklad .. zhoď Max do 5 až 6 kg a budes úplne štíhla.
Môj syn má 7 rokov, váži 35 kíl a je štíhly vyšportovaný vysoký chalan.Nie je dôležitá váha, no ak máš pocit, že potrebuješ schudnúť, cvič, zdravo jedz a prestaň sa vážiť. Je dôležité aby bolo telo pevné a zdravé a myseľ spokojná!Vtedy sa budeš cítiť krásna a všetci to na tebe aj uvidia 🙂
@nataliaviktoria viem že sama to nedokážem moja hlava vravi buď všetko alebo nič
@biokozmetika jem prevažne zeleninu keďže maso mi moc nešmakuje a hybem sa no nechudnem
@paja525 prečo začni cvičiť s kamoškami alebo aj bez ... To je jedno a zdravo sa stravuj. Uvidíš že.ked zhodis tých 5 alebo 6 kíl bude ti to stačiť .😘
@nataliaviktoria bojim sa že robim chyby keď nemam nikoho kto by ma opravil
@paja525 choď do internej
@paja525 kľudne bude podľa mňa v tvojom veku stačiť aj skákanie na svihadle, pravidelný beh, proste kardio, nie žiadne náročné cviky. Ak vravíš, ze jes dobre a zdravo, skus sa viac hýbať. A ozaj najlepšie je zahodiť váhu-viem o com hovorím 🙂 mamke sa nemôžeš zdôveriť? Možno by vedela pomôct,pozna ta najlepšie 🙂
@biokozmetika nieee ona vzdy zacne tie jej mhm ako sa to povie prehováračky ci som bláznivá aby som chudla
Ahoj, prepac nechem byt zla ale si este vo vyvine tak neviem co spekulujes s chudnutim. Akurat si mozes tak dobre ublizit. Kedze chces mat 35kg co by bola tazka podvaha. A ak nechces skoncit niekde na psychiatrii tak nesnivaj o 35kg s anorexiou. Mozes zacat cvicit kde naberies svaly ktore su podotykam niekolko krat tazsie ako tuk. Mozes sa zacat stravovat zdravo to bude prospesne pre tvoje zdravie a vyvin. Ale nemozes prestat uplne jest. A mat 35kg to by bola z teba len kost a koza, ktora by nevladala prejst ani 10metrov
Moj syn ma 11 a vazi 45kg pri vyske 155cm....
@gasinka1983 bola som na tom vselijako a dalo sa nie teraz ako prasa
@paja525 si nerob srandicky a chod späť, ráno vstávaš do školy. Alebo do škôlky.
Ľudia nerobte si z nej srandu je to úplne normálne ... Ale naozaj nechudni na 35 ani na 40 schudnúť fakt tých 5kg a budeš mať po probléme
35 kg?? Radšej poslúchni mamu, tá ťa pozná najlepšie 😊
@paja525 ja mám 170cm, 52 kg, som po pôrode, mám osemmesačného syna. Ale aj gény po rodičoch. Keď chceš chudnúť chudni. Na 35 mi príde zbytočné ale keď si to chceš vydupkať a pýšiť sa tým. Chceš byť chudá, to chápem, ale je rozdiel keď máš dlhé nohy, vysokú postavu ako keď si nižšieho zrastu. Hold, ak budeš mať 150cm, 35 kg tak sa potom nečuduj že ťa budú zrovnávať s 12 ročnými deťmi. To je jedna vec, druhá vec je, že pokiaľ začneš chudnúť (s tým aj cvičenie) tak sa ti zastaví rast a teda už ani viac cm mať nebudeš, neviem teda či chceš byť aj vyššia
Ďalšia vec, takéto radikálne chudnutie sa neodporúča. Mala som kamarátku ktorá chcela byť silou mocou stále chudšia, pritom postava parádna. Skončilo to tak, že dievča začalo mať najskôr psychické problémy, neskôr anorexiu ktorá prešla až do štádia bulímie. Teraz by dievča malo 23 rokov, bohužiaľ, je to smutné ale je to tak.
Pokiaľ ti mama tvrdí že neblázni s chudnutím tak má asi pravdu (matky ju majú skoro vždy) ona ťa vidí inými očami, vie ti to povedať. Pokiaľ by si bola ako prasa tak by ti to povedala, snažila by sa ťa zapojiť do nejakého športu, dbala by na tvoju stravu, no s tvojim prístupom, že chceš chudnúť aj keď ona povie nie môžeš narobiť problémy aj jej, nebudeš sa s tým trápiť ty ale ona.
Myslím že 35 je veľa.....skús na 25😂😂😂😂😂😂😂....... A bež si robiť srandu inam😘😘😘😘😘😘
@paja525 ahoj, na anorexiu sa aj zomiera, je to psychiatricka diagnoza s najvyssou umrtnostou (okolo 10 percent, co je viac nez na niektore typy rakoviny)... ked si raz pokazis psychiku, tak nebudes vediet jest ani ked to uz bude vazne. hyb sa trosku (trochu sportovania, chodenie po schodoch a pesi) prestan jest sladkosti a bud spokojna so svojim telom
@paja525 ak si teda iba nerobíš srandu tak si prečítaj toto... https://m.topky.sk/cl/100314/1756889/Pohlad-na-...
Ty si hlavne v hlave potrebujes upratat,lebo to o co sa snazis,nie je normalne.
Toto je chore.. najskor musis dospiet.
Myslim, ze veci treba riesit od korena, nie vahu. A teda vyhladaj psychologa, psychiatra.
@paja525 si normálna 35? Veď toľko vážia 10 11 ročne deti s výškou 140cm to o čom hovoríš je anorexia