Ahojte baby, zajtra začínam s diétou Nutrifood, na jednej strane sa teším, ale aj sa bojím.. 🥺 je tu niekto, kto s tým začal a už má výsledky? (Na povzbudenie) 💜
@minica ahoj, ja som začala vo februari 😊 ako sa ti darí?
@mirkazdenko ahoj, ja sa zatiaľ držím, o 10 dni budú 3 mesiace a zatiaľ som schudla 18 kg 😇 Tebe sa ako darí ? (Nevšimla som si tvoj komentár, až teraz 🥺)
@minica jeej super teda 😊 a aj cvičíš? a si len na nutrifood ci máš aj jedlo? Ja zajtra 10 týždňov a 15.5kg, no dnes som akorat prerušila asi, mam antibiotika, tak myslím, že bude pauza 😊
@mirkazdenko asi 3-4x som si zabehala na páse ale viacmenej nič nerobím 🙈 ja som na 3 jedlách NF bola mesiac, potom som si vymenila obed za svoje jedlo ( zelenina a 120g mäso, lebo mi chýbala pevná strava) a teraz týždeň už aj ranajky mám svoje, sáčok mám už len na večer 😊 tak sa rýchlo uzdrav, držím palce, 15,5 kg je pekné číslo 😇
@minica Veru, pekne nám to ide 😊 ja mam od začiatku 3x denne sacok/koktejly a polievky len/ a plus jedno jedlo ako ty každý deň... 3x som slapala na kole, ale nemôžem sa k tomu cvičeniu akosi dokopať 🙈 tak keď máš už len večer NF tak pomaly už aj budeš ukoncovat diétu, či ako dlho takto môžeš byť na tom 1 sáčku? ďakujem dúfam, že uzdravím a bude zasa všetko ok
Ahojte baby, mne ostali nejake omelety, vanilkove palacinky, kremovy kuriacie a kari kuracie polievky ak by ste mali zaujem posuniem za polovicnu cenu. My sme sa do toho pustili s priatelom, za dva tyzdne on -8kg a ja -4kg. Po cca 10 dnoch skoncilo utrpenie, hlad a uz ide vsetko ako ma, dokonca som si niektore jedla aj oblubila 🍀 Prajem vela sil a drzte sa🍀
@barbaramo dobrý deň, prosím Vás máte ešte tie nápoje a polievky na predaj?
@zuzana1408 Dobry den, ano mam.
@barbaramo prosím môžem ich od Vás kúpiť? Napíšem Vám ss
Ahojte mám 16 nápojov, ktoré nevyuzijem, zacala som pred 2 dňami s dietou ale končím tak ak by mal niekto záujem sú po 2.90.
Ak má niekto na predaj sáčky, poprosím správu. Dakujem
@minica ahoj ja už mám po diéte a mala som aj výsledky mínus 27 kg .
@zuzana1408 dobrý večer máte ešte na predaj ? A aké prichute ďakujem
@depenipisapa prepáčte ,ja som len odpovedala, že mám skúsenosti s diétou a funguje, jedlo už nemám.
Ahojte ano dieta funguje, pouzivam ju po obzerstvach a sviatkoch😉 ak by mal niekto na predaj produkty za vyhodnu cenu prosim vas kontaktujte ma .dakujem
@midu1205 ahoj ešte ich máš ? dá sa vziať len hlavné druhé jedla a kokteily biela čokoláda ?
@depenipisapa ahoj predane 😐
@lolinecka888 bohuzial predane 😐
Mam na predaj nejake sacky Nutrifood
@minica ahoj ja som pred časom skúsila ale teda vôbec som sa nenašla... Nedokázala som fungovať na tej strave... Ale na povzbudenie moja mamina sa zaprela, cca pol roka fungovala na tom, zhodila cca 20 kg, možno trochu viac... Už sú to dva roky, váhu si drží a je všetko, len sa kontroluje v zmysle, že je 5x denne menšie porcie a nejprejeda sa... Držím palce