ahojte kočky, chcem sa spýtať, máte niektorá skúsenosti s HOT SHAPER ?? su to nohavice na chudnutie?? 😒
myslite že to funguje? nemate ich niekto doma????? dakujem
@1lastovicka1 já měla doma neco podobné a veru celkem pomohlo, teda samozřejmě jsem nemohla ležet doma na sedačke a čekat jak zhubnu.Brala jsem si je třeba s deckama na ihrisko kde mám pohybu až až-sundat malou s prulezky, doběhnout ju at nepije z kaluze atd.🙂.Jen nebylo mě to zvýšené pocení moc příjemné :-/.
@1lastovicka1 funguje to asi tak isto ako ked si date na seba potravinovu foliu a mate pohyb 🙂)
vsak zvazujem , uvidim teda este 😎
@1lastovicka1 ja mam a som spokojna potim sa mam ich vise tyzdna a som spokojna a nieako ani necvicim len saviac. pohibujem su pohodlne nosim ichpod legini potim sa viac nelutujem vobec ze som dala zanich tolko vela ale pomahaju po tyzdni som si dala teplaky a citila som ich ze mam volnejsie mam ich. prakticky celi den na sebe a verim ze visledky urcite pridu len treba vickat 😵 😵 😵
Ahojte, vcera mi prisli hot shapers a poviem vam ze som necakala nijaky zazrak (a uz vobec nie ze zo mna bude tiect ako v reklame) no hned som ich prevetrala v posilke
Cvicila som 25 min striedavo rychly beh a chodza a bola som tak spotena ze az...hlavne pod nohavicami lebo v posille bolo docela chladno tak som sa rychlo ochladila. Mam ich aj teraz ma sebe a pokozka pod nimi je taka vlhka a teplucka. Kupila som si ich hlavne koli tomu ze mam siroke boky a stehna a potrebujem aby sa pri cviceni prekrvili (co je uloha hot shapers) nakolko vzdy ked som schudla tak len z hornej casti tela 🙂 urcite to nie je tak ze zrazu schudnem ked si ich oblecem ;)
Ahojte, chcela by som vás poprosiť, akú veľkosť ste si kupovali? Sú dosť elastické či skôr ani nie? Chcem si ich totižto kúpiť, no v páse mi sedí veľkosť S a v bokoch L :-/ Či mám teda zvoliť Mko a dúfať, že tie 2cm čo mám navyše tam nejako napracem, alebo si mám kúpiť radšej to L. ďakujem pekne za rado 🙂
Tieto nohavice nosím denno-denne už júna do konca októbra. Manžel chodí často na služobky tak niekedy som v nich aj spávala. Žiaden výsledok za 4 mesiace nosenia. To čo ukazujú v reklame to mokré štíhle brucho je lož. Ja ani pri drastickom cvičení som nemala také vlhké brucho. Kupovala som si nohavice v predajni na Poštovej ul. v Bratislave, predavačka mi odporučila konfekčné číslo "L" aj keď mi bolo dobre "M-ko" Vraj preto, aby mi nepopraskalo, pretože to nepodlieha reklamácii. Moje o číslo väčšie nohavice po 3 týždňoch začali púšťať očká ako na pančuchových nohaviciach. Tvrdia, že nesmrdia. Smrdia od začiatku smrdeli nejakou napustenou chémiou. Nepomohlo ani pranie a používanie aviváže.
Pri zahraničnej služobnej ceste som si kúpila neoprénové nohavice na chudnutie v prepočte za 20,90 EUR. Výsledok sa konečné dostavil, dnes je presne 30 dni a ja som schudla 5 cm v pase a 5 kg na váhe. Dajte si preto pozor a nekupujte nohavice za plnú sumu, na zľavomate je dostať za 22 EUR. Je to zavadzajúca a klamlivá reklama.
Napísala som recenziu na http://www.liveactive.sk/ poslalli mi poďakovanie za hodnotenie, pridali 10% zľavu a čuduj sa svete moju negatívnu recenziu tam nedali. Sú to podvodnici
@anka1964 a nedas mi link ake su tie tvoje nohavi e?
Nie viem, čí tu môžem robiť reklamu ☹ pevne verím, že neporuším pravidla?
Myslím, že to posielajú aj zahraničným objednávateľom , a možno aj vy budete mať služobku 😖
Jeden deň som si ich objednala cez internet a na druhy deň mi to priniesli priamo na recepciu hotela.
Treba si to pozrieť cez zľavomaty napr. www.algero.pl Napokon aj keď nie sú v zľave tak tie kratšie stoja v prepočte 12,50 EUR. Poliaci sú múdrejší a nekupujú bezhlavo drahé veci z reklamy. Už sa zrejme dosť popálili ☹ smejú sa, že "šmejdov" a iných podomových predajcov poslali na Slovensko a do Čiech ešte pred 10 rokmi.
Kúpila som ich v Poľsku: FITPLAY Spodenki sportowe neoprenowe
http://mmo.pl/9633-spodenki-neoprenowe-dlugie-f...
majú dlhé aj krátke
Moja sestra ma tieto:
SPODENKI NEOPRENOWE MODELUJĄCE UDA I POŚLADKI:
http://www.sportmaxx.pl/product-pol-987-SPODENK...
Aj ona ma veľmi skvelé výsledky. Mne sa ale zdá, že tie dlhé sú lepšie 😉
mám na predaj L-ko, iba odskúšané, nesadla veľkosť
@gabriellka Ahoj 🙂 za kolko predávaš?
@mimonka8859 už sú predané 🙂
@gabriellka super 😀
prave som si objednala a zaplatila :D za 12eur aj s postovnym :D Hot shapers
Ahojte nemáte niektorá na predaj hot shapers veľkosti M
@scandya prosím vás kde ste si to objednala za takú sumu?
Ahojte nemáte náhodou na predaj hot shapers veľkosti M? alebo mi neviete poradiť kde sa dajú kúpiť čo najvýhodnejšie?
@mariaburdelova na tej www adrese co som uviedla vyssie :D
Ahojte, baby ja mám na predaj nohavice hot shapers, L a aj M, keby ste niektorá mala záujem napíšte mi 😉
a aka je cena ?? 🙂
https://www.modrykonik.sk/profile/scandya/ Daj potom vediet ci ti pomahaju, lebo pozeram ze to posielaju z Ciny. 😖 🙂
mám na predaj L , nesadla mi veľkosť http://www.zamenej.sk/zlava/info/neoprenove-noh...
Ahoj baby, mám hot shapers veľkosti M, L a XL. Ak máte zaujem IP 😉
Ahojte.Mám hot shapers veľkosť M dnes mi prišli objednávala som ich cez zlavomat a sú mi malé. Nemá niekto záujem predám ich za 17,-Eur.
Ešte nikto nevymyslel oblečenie, ktoré by bez fyzickej aktivity spaľovalo tuky 😉