Nešťastie v rodine zaháňam jedlom, nedari sa mi schudnúť

susana777
21. feb 2021

Ahojte nedari sa mi schudnut a este viacej priberam, v minulosti som prekonala anorexiu tak viem co je to chudnutie az vyhladovanie. Ale poradte mi...
Jam vela zeleniny aj ovocia chodim behavat ,tento tyzden som bola dva krat. A stale priberam... viem ze je to aj stresom aj beriem psychiatricke lieky ktore nutia jest,..
Stresom preto lebo manzel uz rok pije.. .

marci77
21. feb 2021

@susana777 skuste sa stravovat podla 90dnova dieta, viaceri maju skusenost, ze schudli za tie 3mesiace aj 10kg a viac
v podstate je to delena strava, maso si date so salatom (nie s ryzou alebo zemiakmi)
aj tu na MK je skupinka:
https://www.modrykonik.sk/group/4281/
https://www.modrykonik.sk/group/5470/
tu ani nie je potrebne cvicit, schudnete aj tak

alebo teda si predplatit clenske na fitshaker.sk a cvicit podla nich

susana777
autor
21. feb 2021

Dakujem za tip lenze to chudnutie je aj niekde v hlave ..
vobec sa mi do toho nechce som nestastna unavena vsetko ma boli...
pred vianocami som za dva mesiace schudla 9 kg a teraz mam o 6 kg viacej mam len miernu nadvahu ale z hlavou sa mi do toho chudnutia fakt nechce,.. ani manzel ma nepodporuje je to na nic...

denda007
21. feb 2021

@susana777 neuvažovali ste nad rozvodom?

susana777
autor
21. feb 2021

uvazovali on je velmi nezodpovedni... ku detom aj ku mne

denda007
21. feb 2021

@susana777 možno by sa vám vo veľa veciach polepšilo. Chce to len nabrať odvahu. Držím v palce.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leskovael
21. feb 2021

Chudnutie je to posledné čo by som riešila v tvojom prípade (aj tak to nevyriešiš), V prvom rade si treba upratať život, dať sa tak do psychickej pohody, a potom pôjde aj ostatné..

tosomja
21. feb 2021

Ani mňa ex nepodporoval, ignoroval...a snažila som sa žiť, nie utápať v žiali. Začala som chodiť na zumbu, bicyklovať, tancovať. Pekné som sa obliekala, maľovala, usmievala. Naj ho porazí. Nie je Boh, jediný na svete...keď nemal záujem, mal iný 🤭
No nenechaj so sebou zametať. A pozeraj aj na deti. Na aku mamu pozerajú. Nie s kilami navyše...ale utrápenú. 🍀