Neomrzel vás bežecký pás?

Včera o 17:00

Ahojte, otázka na tie z vás, ktoré máte doma bežecký pás..neomrzelo vás to časom? Pomôže to k schudnutiu? Je to podľa vás dobrá vec? Ďakujem.

ssimusska
Včera o 17:02

Schudneš jedine keď budeš mať kalorický deficit. Doma ho máme, no aj tak chodíme do fitka kde idem aj na pás 😄

tulik123
Včera o 17:27

Ja som nedala dopustit na to. Chodila som behat kedy som chcela. Odkedy som sa pdstahovala od rodicov musim chodit behat von co je pravdaze super ale bezecky pas doma ma vyhodu ze mozem ist aj vecer, ked je uz tma alebo zle pocasie, zima atd. Teraz ho doma nemam a mne to velmi chyba 🙂

autor
Včera o 17:38

@ssimusska jasné, deficit musí byť a najmä strava..ale skôr ma zaujíma či je to ako doplnok k chudnutiu fajn alebo vyhodené peniaze..

autor
Včera o 17:38

@ssimusska smiem sa opýtať prečo ideš radšej do fitka na pás keď ho máš doma? 😁🙂

autor
Včera o 17:39

@tulik123 ďakujem 🙂tak budem zvažovať

ssimusska
Včera o 17:40

@autorka lebo v tom fitku vždy cvičím najskôr silovo a potom idem na pól hodku na pás. Pre mňa nemá zmysel chodiť len na pás.

autor
Včera o 18:06

@ssimusska jasné, chápem.

nicoletta98
Včera o 18:14

Skús si kúpiť najprv chodiacu podložku za 150-250€ a uvidis či ta to chytí 🙂

cafelatte
Včera o 18:25

Nie nebavilo ma to absolútne rovnako ako aj veslarsky trenažér.

martinkatinka
Včera o 18:43

Nastastie, nasich susedov to rychlo omrzelo 😆

michaela329
Včera o 18:49

Mám, ľúbim ho - ale kupila som si ho, až ked som dva roky behavala vonku a pravidelne. A schudnes kalorickym deficitom. A be svalov to nejde, takže aj silový tréning občas treba.

pe_mi
Včera o 18:57

Využivame minimálne 4x do týždňa , máme posilňovňu, plus chodím ešte stále behať von.mna to viacej baví.este je teplo zatiaľ.
Je to už taký životný štýl.
Neupriamujem sa na chudnutie už tak veľmi, ale chýba mi to,keď necvičim.je to zvyk, ako keď si zvykneš na kávu, cigaretu .u mňa porovnateľné

lindous
Včera o 19:12

Každý pohyb je fajn, či to budú vyhodené peniaze alebo padne na úžitok, záleží od tvojej vôle, či ho budeš aj používať alebo to bude predražený vešiak 😅😅 u nás by to bol len ten vešiak, tiež radšej behám vo fitku, keď už tam idem cvičiť tak či tak + doma by som sa nedokopala, potrebujem tu posilkovú atmosféru 😂

ariannazara
Včera o 22:07

Mam a nebeham😀

taktotedanie
Dnes o 07:24

Tak to vymen za hodinu kardia
Mne sa to casom zunovalo, ked to striedam potom sa uz na to tesim zase