Dobrý deň, mám 14 rokov a chcela by som sa opýtať ako schudnúť 20kg do 5 mesiacov.... 1 a pol mesiaca už cvičím a držím diétu a musím povedať že nevidím žiadne zmeny chcela by som sa poradiť zo skúsenejšími a veľmi by ma zaujímali vaše názory ako môžem schudnúť.... Ďakujem
@kizakovicova zadaj začiatočnú váhu, výšku a váhu akú chceš dosiahnuť, tak ti skôr budú tu žienky vedieť pomôcť 😉
Ahoj myslím si, že na diéty si ešte mladá a nič tým nevyrieši š, väčšinou sa dostaví jojo efekt a priberieš zhodné kilá aj s úrokmi.Najlepsie by bolo porozprávať sa s mamkou, možno vylúčiť zdravotné problémy, ktoré môžu viesť k obezite a obrátiť sa na výživové ho poradcu aby naplánoval jedálniček, ktorý ti váhu upraví nie len na chvíľu. Držím palce 🙂
...mne zabera 3krat/ deň strava, bohatsie raňajky, obed - polovica z raňajok a večera..polovica z obedu....a nepojedat medzi jedlami......
strava 80 % bielkoviny / 20 % sacharidy na jednom tanieri....sladké iba občas a aj to len kúsok....na oklamanie hlavy...🙂..a veľmi veľa vody, hlavne teraz v týchto horúčavách....
@kizakovicova a to v 14r akoze kolko vazis, ked 20 chces dat dole? Dalsi vymysleny prispevok asi