Kto z vás chudne zumbou?

dnika2
12. sep 2012

ak ano ako casto cchem pridat k posilke aj zumbu kedysi som cvicila dom aasi 20minu no je to pre mna dost púretoze by som si mala udrziavat tep 140 no mam vyse a vtedy nechudnem tuky ale cukry tak sa pytam ci aj na prek tomu chudnete

evina1234
12. sep 2012

ja by som chcela poradit co by bolo dobre si zatancovat aerobic ci zumba

aspinka
12. sep 2012

Zumba je kazdopadne tanecnejsia ako aerobic. A co sa tyka schudnutia skor ide o spevnenie a kondicku aspon u mna to tak bolo skor bola pre mna aj motivacia ked som sa vecer zmorena vratila uz nejest kedze som si nieco odcvicila bola by to skoda a to mi k chudnutiu tiez pomohlo 😉

karin1234
12. sep 2012

@dnika2 ahoj, ja chodim na zumbu a uplne ma to dostalo, začala som chodiť po porode keď som chcela zhodiť kg dole. je to super odreagovanie, potom sa citim super, mam dobru naladu. Keď pridáš k zumbe upravenú stravu, menej sladkosti, veľa tekutin kg sa roztopia zaručene. 😀

dnika2
autor
12. sep 2012

u nas stoji aerobick 1euro a zumbu som dnes tancovala doma ale len 5minut uz to poznam naspamat 😖 a nove si musim uz putit,no lebo popri posilke cchem aj zumbu dat len ci to nebude vela 😒
@karin1234

karin1234
12. sep 2012

@dnika2 zumbou môžeš spaľovať tuky, vyformovať postavu, zlepšovať kondičku a posilkou spevniť telo. Ja chodim na zumbu lebo doma by som sa neprinutila. popri tej zumbe je podľa mna dobre niečo na spevňovanie postavy, viem to podľa seba lebo to schudnuté telo po porode u mňa vyzeralo čudne 😝 na aerobic som nechodila tak to neviem posudiť 😉

dnika2
autor
12. sep 2012

@karin1234 no tak asi budem davat zumbu popri tej posilke posilku mam 4krat do tyzdna po hodine a zumbu budem davat pomedzi kolko cvicis asi zumbu ako dlho ?myslim trening 😉

karin1234
12. sep 2012

@dnika2 chodím tam od oktobra 2011, teraz jul, agust som nechodila mala som pauzu to ma Adamko dostatočne popreháňal lebo sa učil chodiť 🙂 tak to riadne makáš na sebe 4krát do týždňa je dosť. chceš schudnúť či už sa ti podarilo??

pingu1
12. sep 2012

ja chodim uz 2,5 roka a neschudla som ani gram, ale vytvarovala som sa