Nemyslim take extremy ako v tej relacii. Mal niekto tak 80- 100kil a schudol? Ako sa vam.to prosim podarilo.
@vierka82 cvicila si podla seba alebo ti pomohli nejake videa? Ak videa, vies mi dat prosim link?
@terezkaarthuramax ja som cvičila aj cvičím 5xdo týždňa . Cvičím kadečo s činkami a z videí jillian michaels
@terezkaarthuramax ja som mala svojho casu okolo 120, ked som zacala chudnut tak 112, teraz mam 76 a este idem dole
Ja som mala pred 3 rokmi 70 kg, išla som za 5 mesiacov dole na 57 kg. Doteraz ich držím, už 3 roky. A cvičením a úpravou stravy.
Ja som mala v máji 100kg, dnes msm 85 a ešte chcem dat dole ďalších 15kg...chodím každý deň na rýchlu prechadzku min 5 km, upravila som stravu a 4-5 krat denne cvičím pol hodiny batatu
Ja som mala 67 kg teraz 57 alebo tak niak.
Mne pomohol dost box.
Cvicenia na brucho sed lah a taketo tak tiez vela dalsich veci.
No beh ani nie lebo to je jedine co na tréningoch neznasam
@terezkaarthuramax ano ( ale to boli poporodne kila ale uz som ich mala na sebe dlhsie 😂 )
Z dna na den som si stiahla KT, zacala pohyb ( kocikovanie) na zaciatok teraz uz eliptik hodinu alebo viac alebo kardio cez videa
Za 3mes mam dole -14kg, ide to samo dole
Ano, schudla som z BMI 40 na 24. kaloricke tabulky a chodza kazdodenna
zo 100 na 75, pomocou trénera vo fitku.
Ja som mala 110-115 kg a mám 80.schudla som cvičením (cvičím stále) a nejedenim blbosti. (Nejem ich stale