Jedálniček pre ženy pod 60 kg

7. júl 2024

Ahojte, tie, ktoré vážite pod 60kg-aký máte denný jedálniček?

ivik4
7. júl 2024

Ja jem vsetko a celkom dost. Napriklad teraz veceriam, zjedla som 2 chleby so salamou a salatom, misku cipsov a mam este polku cokoladoveho muffina.

lindous
7. júl 2024

Dnes som mala na neskoré raňajky dva zapečené toasty (máslo, šunka, syr) a zeleninu (uhorka, reďkovka), na obed kurací vývar s rezancami + kuracie soté s cuketou a ku tomu ryža, ako dezert poobede tiramisu, teraz som večerala cestoviny (tie budú aj zajtra na obed) a pred spaním ešte určite niečo zdzobnem, zatiaľ neviem čo 😅 to je taký môj celkom priemerný deň… ale nemyslím si, že bez množstiev a ďalších info o mne to má veľkú výpovednú hodnotu…

nikoleta999
7. júl 2024

Ja som dneska mala polku toastu, ale vacsina casu mavam jogurt s vlockami, obed ryzu s jednym kuracim kridlom a trosickou krkovicky, veceru mavam v 95% vzdy nieco zo zeleniny, bud jarne rolky ( nevyprazane, na tom som zavisla 😀) alebo salaty si robim a ak nemam salat mam polievku, alebo smoothie ….
Snazim sa aspon 2x do tyzdna behat na pase a davam si 400kcal …

denkabemommy
7. júl 2024

Môj denný príjem je okolo 2000kcal (4x do týždňa silový tréning, každý deň cca 10tis.krokov), niekedy zjem aj viac, keď sa rozhodnem zjesť balík čipsov a podobne 😅🤷🏼‍♀️.. ale žijem 80/20, 80- kvalitné potraviny, nutrične vyvážené a 20- kraviny, sladké, slané,… 😊 tak mi to funguje niekoľko rokov.

hanka_b_151
8. júl 2024

V podtstate cokolvek ale po 6 vecer sa uz snazim nejest..