Ahojte, prosím vás, mam jedalnicek na mieru, ako mám variť aj pre muža a deti keď mám vážiť pre mňa v surovom stave, fakt sa mi nechce variť celý deň ...nejakú radu 🙂 ďakujem
A prečo by si mala varit len ty?
Striedajte sa s muzom
@zmrzlinka2021 lebo je od rána do večera v práci🙂
No vidiš a to je presne to, prečo to väčšina ľudí po týždni vzdá. Treneri si žijú vo svojom vlastnom svete, kde sa nestaraju o nič, len o trening a pašu.
By ma dal šaleny pozdraviť, že by som každý deň varil 200g ineho mäsa jak debil :D
Je len veľmi málo trénerov, čo sa vedia vžiť do života bežného človeka.
Pre teba je riešenie aktuálne variť dvojmo, ale stavím sa o stovku, že ťa to prestane baviť skôr ako príde advent.
Riesenim je uz spomenute varenie dvojmo. Ale nemyslim si, ze by si to mala po kratkej dobe vzdat. Ja sice nemam na vyber, ale odkedy mam alergie, varim dvojmo, niekedy aj trojmo. Proste detom varim jedno, sebe druhe. Niekedy si viem iba koniec dokoncit inak, inokedy komplet od zakladu varim odlisne.
Pre mna jedalnicek na mieru je taky, ktory zapasuje tebe a tvojej rodine. Je nezmysel, aby si sebe varila zvlast a rodine zvlast. Tento stav nie je dlhodobo udrzatelny. Ja mam dvoch malych syncekov a vacsinou varim akoby tri porcie a jednu porciu rozdelim detom na pol. Ale vsetko je to +-. Ak chces presne dodrziavat, tak si nastav pre seba taky jedalnicek, ze si navaris pre seba aspon na 2-3dni.
Urob pre všetkých čiže ak ste doma 4, tak množstvo čo máš ty x 4
A to vlastne chceš variť podľa kalorickych tabuliek, alebo máš nejakú špeciálnu diétu?
porciu ktorú máš ty len vynásob koľko budeš navyše potrebovať napr ak budeš potrebovať okrem svojej porcie ďalšie 4 tak všetky suroviny x5.
Preto je taketo stravovanie vhodne ked si sama a nie ked ma clovek rodinu lebo to sa dodrzat fakt neda
Schudnut vies aj s normalnou stravou
Ja som nikdy diétu nedržala, ale tak pár gramov hore-dole v pomere surovín snáď neprekáža, nie? Veď si odváž všetky suroviny a následne hotové jedlo a zjedz z neho správny zlomok.
Ja už 10 rokov varím trojmo 😀 respektíve väčšinou dvojmo. A nie som cely deň v kuchyni.
No napríklad ideš robiť rizoto.
Odvážim si hrniec v ktorom idem variť.
Odvážim si olej, ryžu, zeleninu, mäso... Vsrtko v surovom stave, aj vodu s ktorou podlievam.
Po uvarení zase odvážim celé aj s hrncom. Odpocitam váhu hrnca. Zostane váha uvareného jedla.