Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
zdravim damy, ja som dnes zacala, kto je na tom rovnako ?
Ahojte. práve som sa nechcela pridávať na moja svadba, ale chcela by som to skúsiť. je tu niekto kto to drží? 😀
@leteku ahoj,ja som začala dnes.tak môžme spolu,ten 1deň rozdiel,to je v pohode,nie?chcem sa ťa opýtať,keď je na jedalnom lístku napísané/www.dukanovadieta.com/ na večeru viacero potravín,tak si mám vybrať 1 alebo mám jesť všetky 3? a koľko tvarohu treba zjesť?celý asi nie.ďakujem ti
@katushka16 - jej ahoj. No ja si vyberám jednu možnosť akurát na raňajky si dávam aj kávu aj nejaký ten dukanoský chlebík. Tvaroh som samotný ešte nejedla akurát v tom pečive.
@leteku - ahoj skusila som ale neodporucam,sice som chudla 5kil za mesiac bez cvicenia no zacala som mat depresie pretoze to je fakt o drzku,aspon pre mna,pazravu osobu 😀 no ale dalsi zly bod je ze som zacala mat s prepacenim strasne smradlavu a divnu stolicu aj vetry 😅 a bolievali ma casto creva a zaludok,neskor som sa docitala ze v cine trestali vaznov niekedy tym ze im davali jest ciste bielkoviny a vodu aby zhnili za ziva z vnutra,kedze tato dieta v podstate tiez obsahuje podmienku ze prijmate velke mnozstvo bielkovin tak to vie pekne dodrbat creva. takze asi taku nejaku mam s nou skusenost 😅
@blazena2 - ahoj no ja som teraz 4 deň na diete a fakt uvažujem, že sa na to vykašlem. Pre mňa je to nesmierne ťažká strava, teda to mäso a vajcia asi ostanem verná delenej a racionálnej strave. A ešte si ponechám ovsené otruby, mám jeden super chlebík resp koláč, ktorý mi chutí a snád je aj zdravý. Ďakujem za názor 🙂.
Baby skusie radsej napr.Norbi update -cukor a chlieb do 12h,do 15h zemiaky a ryža-to je tak zhruba.Potravniy sa tu delia na U1,U2 a U3-U1 sa može jest cely den,U2 do 15h a U3 do 12h.Je tu aj taka tema na MK.Treba si to trochu postudovat.Ja som na tejto strave cca 6-7 tyždnov-mam dole 6 kil.A nie je to jednostranne,nechyba zelenina,ovocie a jest sa sme až do 22h-samozrejme U1 potraviny-tych sa smie jest neobmadzene množstvo.Daju sa zakupit aj update potravniy v spec.predajniach a da sa napiec npr update chlebik,placinky,alebo si nakupit už hotove U1 potraviny.Ja beriem/kupujem každy den od nich celodenne menu-4 chody za 6 euro-pridavam si k tomu desiatu-ovocie.Fakt odporučam. 😉
@leteku no to je asi najlepsie takto,podla mna je najidealnejsie mat osobneho trenera co vam spravi primerany jedalnicek z potravin ktore mate rady.lenze na to treba cas a peniaze 😅 a kedze vacsina mamiciek asi nema tak ta Norbiho dieta je celkom fajn akurat ze mne sa nedari drzat taketo stravovacie navyky,ja viem jedine schudnut tak ked mam nastavene prisne podmienky,ovladat sa neviem ked mam povolene vsetko a v norme,nemam taku pevnu volu ☹
@leteku ahoj a koľko si schudla?ja za 3 dni 2kg,som veľmi rada.akurát dnes som rozmýšľala,že prestanem s ňou a prejdem od zajta na delenú stravu.chcem sa ťa opýtať,nepriberiem z toho,že som to nedokončila a prešla som na inú diétu?
@katushka16 - ahoj ja som schudla 3 kilá, manžel 4 ideme na delenú stravu a o týždeň začínam cvičiť vo fitku ten kruhový tréning pre ženy tak dúfam, že niečo ešte schudnem. Neviem či to nepriberieš naspäť ale mne delená vždy pomohla na chudnutie. U mňa je však problém, že pokiaľ popri tom necvičím strácam motiváciu. Pred letom som schudla 5 kil ale teraz mám už opäť 2 z toho na sebe.
@leteku ahoj,rozhodla som sa pokračovať,mám už 2,5kg dole,tak idem ďalej.mne sa nechce cvičiť,ja budem radšej na diéte🙂tak držím palce
@katushka16 ahoj prosim mozes mi do posty napisat ako postupujes.... chcela by som tiez zacat 🙂
@katushka16 napíš aká to je diéta...čo sa smie jesť a čo nie...
@mima1983
@jazminn ahojte,ja som sa riadila podľa tohto,tam je všetko vysvetlené-www.dukanovadieta.sk
@katushka16 tusim si tu aj pisala, ze tebe sa nechce cvicit, ze radsej budes drzat dietu, mam pravdu? cize si teda vobec necvicila, len si sa riadila touto dietou? a ako rychlo sa ti podarilo schudnut? napr. za mesiac? dik 🙂
@mima1983 áno,písala som to.ja som ju držala len 7dní,už mi tá strava liezla na nervy ale schudla som 4kg,takže som spokojná.a onedlho chcem začať opäť,tak uvidíme🙂
@katushka16 za tych 7 dní si schudla 4 kg? bez akehokolvek cvicenia? waw... dodavas mi velku motivaciu! Ja som sa uz dnes na to pripravovala 🙂 od stredy ked budem mat v praci tyzden volno zacinam 🙂 len teda trosku sa bojim tej prvej fazy, dufam ze z toho neskolabujem 😀 ale tesim sa, a dufam ze ma to nesklame...
@katushka16
@leteku Ahojte baby, este som sa chcela spytat, kedze sa snazime o babatko, mohla by mi tato dieta velmi uskodit? myslim tym to, napr. otehotniem, ale nebudem do menstruacie o tom vediet a dietu uz zacnem praktizovat, mozem si skor uskodit ako pomoct? dajte vediet 🙂
@katushka16 este sa chcem spytat - niekde pisu ze treba denne 1,5 lyzicky ovsenych otrub a v casopise som našla ze ovsených vlociek???? tak prosim porad.... pre mna by boli lepsie ovsene vlocky, pretoze tie sa daju hravo zohnat, ale tie ovsene otruby asi len v obchodoch so zdravou vyzivou.... a u nas taky nie je.. cize nemam k tomu pristup :-/ a chcem zacat v stredu, cize nemam ani cas si to zohnat, vadi to moc?
@mima1983 - určite by som nedržala žiadnu diétu keď sa pokúšate o bábo, potrebuješ vitamíny čo pri dukanke sú veľký problém.. A sú to ovsené otruby, ovsené vločy sú úplne niečo iné. Ale fakt keď pracujete na bábätku neriskuj so sprostými dietami, papaj zdravo a nie takéto drasťárny 🙂.
@leteku tak zase drastarna je to len ta prva faza, potom je to vsetko ok - a ta prva faza netrva mesiac, ten tyzden co planujem sa to podla mna dá...... a ako som tu uz pisala v inej diskusii, viem ze mozno to neni zrovna extremne zdrave ked chcem byt tehotna, ale nikde neni napisane ze budem tehotna za mesiac, ci za dva, moze to este trvat a preco by som teda mala cakat a nic nerobit?..... len ta prva faza je taka narocna, potom je to podla mna uplne ok... chcem ist do toho, lebo sa mi to velmi paci..... a zase, viem ze su aj baby ktore sa neriadili uplne tou dietou, napr. niektore tu prvu fazu - brutalnu preskocili.... a ta 2. a 3. je uplne v poriadku
@mima1983 ahoj,áno bez cvičenia som schudla 4kg,tie ovs.otruby sú dôležité lebo viažu tuk,tak je dobré keď ich budeš mať.pre mňa práveže bola tá prvá fáza super,pohoda lebo si jedla a jedla a kg išli dole ale tá druhá to už nejdú tak ľahko dole a už som mala dosť tých bielkov.jedál aj keď sa už začali pridávať iné jedlá.neviem,či je to dobrý nápad keď sa snažíte o mimi ale však ten čas sa nesnažte a budeš mať čisté svedomie🙂
jááj ako dobre že som našla forum o dukanke pôjde to ľahšie, lebo na mojej svadbe tampíšu málo a ja potrebujem aj z fora vela vela vela motivácie, lebo sem - tam zhreším
asi 21.9. 2011
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/dukanova-di...
Skus sa ku nam pridat Ty🙂