Mavate prosim tieto pocity? Alebo mne uz zacina prepinat?
Neudrzala som sa, dnes som zjedla ovela viac akoby som mala, priberiem? Som zo seba sklamana
@majamat vdaka, islo mi to celkom dobre
Schudla som, este mi chyba 1.5kg do vianoc- co som si dala taku metu, ale dnes som sa akosi opustila 😂 najradsej by som si ruky odtala no 😂
Od vianoc do maja mam potom dalsiu metu teda kolko kg by som chcela mat a taketo dni ma dost “narusia” teda tu moju disciplinu
Dnes som ani necvicila lebo mam nadchu a taka nijaka som z toho este toto je horsie
Keď ti to až tak vadí pre dobrý pocit zajtra zjedz o to menej a na 100% nepriberieš. Alebo dnešný deň ešte neskončil môžeš aspoň časť z toho spáliť pohybom. Ale tak ako z jedného dňa v deficite neschudneš tak ani nepriberieš z jedného dňa nadbytku.
Za mňa sú KT super, aby sa človek naučil niečo o jedle, výžive, spravil si prehľad, zistil, kde robí chyby a možno zistil aj to, že to fakt nie je o jednom dni...no dlhodobo to pre mňa nie je, s mojou povahou sa dokážem až príliš zafixovať na čísla (nie len pri KT) a to rozhodne nie je cesta ku zdravému vzťahu s jedlom, skôr naopak môže to viesť až k poruchám príjmu potravy.... niekto s tým nemusí mať žiadny problém a kopa žien, ktorá ich dlhodobo používa sú asi dôkazom, ale každý sme iný, mysli na to, ak ti tieto pocity začnú prerastať cez hlavu, to v poriadku určite nie je
Nie je dôležité koľko krát zlyhas, ale to, ze sa nevzdas a znovu sa postavis na nohy. 😇 Najlepsie bude ked si odpustis tento deň hneď, veď si len človek. Každý má horsie dni. Zajtra pojdes znova podla plánu.
ja sa vždy opustim počas pms 😀 vtedy vždy 2kg priberiem a počas ovulácie potom vybehám 😁 dlhodobo chudnem takže očividne to zaberá.... prečo panika kvôli 1 dňu? 🙈
veru, netreba to brat tragicky. pocit viny ti moze akurat uskodit a zlyhas koli tomu.
zjedla si viac, neries, zajtra sa pokusis o dodrzanie.
ja uz mam pocit viny, lebo viac zjem pomerne casto. akosi mi to nejde a to je este horsie.
Ahoj ja som od januara do teraz schudla 15 kg. Juni som bola na 10 dni na dovolenke :D kedze sme boli v Chorvatsku a ziadna strava, co mi prislo pod ruku som jedla. Pizza, hambace, tie ich peciva v pekarniach, zmrzka, alkohol, vselijake tazke jedla som robila :D a pribrala som presne 800g. Cize si z toho ozaj nerob nic, uzi si niekedy ozaj. S muzom mame stale cik cik den raz mesiaci, ked ozaj hresim s kfc. I napriek tomu chudnem. Resp uz sa len udrziavam.
Ale vsimla som si, ze sa menim, ze skusam stale zdravsie alternativy, ktore mi chutia. Ak hambac tak domaca cottage zemla, vajce, prosuto pecene, kvalitne hovadzie maso a zelenina. Vecer ak mam chut na cipsy tak si upeciem z batatu atd...
Už sa stravujem podľa kt nejaký ten rok. Ale nikdy som si nevycitala, ked som si dala aj niečo naviac. Koľkokrát som nepocitala vôbec, aj celý deň, aj víkend. Dôležité je sa vedieť stopnúť a vrátiť sa kde si prestala.
Nevycitaj si to, si clovek, zena, stres, hormony, nie si robot. Nevzdavaj to.
Ked sa ti troska vyleje z pohara, snad nevylejes preto cely pohar
Kalorické tabuľky sú super pomocník ale vedia veľmi nepekne ublížiť. V chudnuti, ako aj v živote, je potrebný balans. Nevadí, zjedla si viac, ideš ďalej. Nevycitaj si nič.
Ja som si dala dnes nachos. Mam výčitky? Vôbec. Dobre som si pochutila? Áno. Priberiem z toho? Nie.
Mam KT iba cca mesiac, 3 kg dole a bola som minuly tyzden 5 dni na zajazde s plnou penziou, neriesila som vtedy zapisovanie a na moje prekvapenie, nepribrala som. Idem dalej a to mam po 50tke.. Tiez som typ, ze mam vycitky, ale nejde o zivot, nechcem byt otrokom stravy, na dovolenke si proste dovolujem 🙂)... s mierou samozrejme.
pozor na to,KT mozu byt nástrojom ,ktory ti moze spustiť poruchy príjmu potravy.skus si pozrieť chutzit.sk. a opatrne.su dobrý pomocník,ale zlý pan
ked som dodrzala KT, schudla som denne 100g. no v KT ak mas nadstavene chudnutie, je vytvoreny kaloricky deficit, co by malo bt asi 300-500kcal. ak zjes o toto mnozstvo viac, nepriberas z toho, lebo to predstavuje tvoju spotrebu za den bez deficitu. ak zjes este viac, zavisi od toho kolko.
ak vela, mozes pribrat, ale tak tiez mozno 100g.
z 1 dna by som vedu fakt nerobila.