Čím zakryť pocit hladu?

20. nov 2024

Ahojte baby dala som sa na chudnutie. Ale takto na večer macam hlad, teda resp. ani nie hlad ale skôr maskrtenie. Co by som mohla aby som ohlupla hlavu a brucho? Ďakujem

svokrinjazykmonika
20. nov 2024

Piť vodu, nejaké oriešky, možno mrazom sušené ovocie.

guesmin
20. nov 2024

oriesky su zradné lebo maju dost kcal a vela tukov, radsej chrumat jablko , uhorku, papriku atd

patus_2
20. nov 2024

Väčšinou je pocit hladu vtedy, keď nemáš dosť bielkovin.
Ak bielkovín máš dosť, že je to iba zlozvyk, tak si na tanierik naserviruj zeleninu a chrumaj uhorku, mrkvu, papriku ..

rdi
20. nov 2024

dbaj na pitny rezim a hlavne najlepsie ta zasyti jedlo s vysokym obsahom bielkovin. co mozu byt aj oriesky 🙂

kavasmliekom
20. nov 2024

Karfiol, brokolicu, mrkvu...to mame radi všetci aj dospelí, aj deti. A ja pijem čaj, je jedno aký, teraz mi chuti jablko, škorica.. Také vianočné voňavé 😄

kavasmliekom
20. nov 2024

@guesmin ja práve preto nejem orechy, slnečnice, pistácie. Lebo tiež počúvam aké je zdravé si dat mandle... No ale tak za hrsť, 10g, nie 400g na posedenie 🤣🤣

lucia13022023
20. nov 2024

Nakrájaj si jablko, kaleráb, mrkvu, hocičo.. A chrumaj. Toto sú naše snacky k filmom ci seriálom už roky.
Semiačka ci oriešky sú super, no kaloricky akoby si si dala chipsy.

rebi789
20. nov 2024

Voda s chia semienkami a s citronom

ivik4
20. nov 2024

Len nie orechy 🙄..
Najlepsie nic ked niesi realne hladna
Ked tak mrkva, zuvacka

biba_18
20. nov 2024

máš nesprávne rozdelený denný príjem - ak sa správne stravuješ, nemôžeš byť večer hladná… napíšeš ako máš jedlo počas dňa? aj s váhami…

autor
20. nov 2024

@biba_18 váhy neviem ale teda dnes som takto:

Raňajky: cviklova tortilla, listový salat, paradajka a jedno varené vajicko,
Obed: srbské rizoto /normálna porcia/ plus calamada,
Vecera: listový salat, paradajka, cibuľka, uhorka, nakrájaná light mozarella a zálievka trochu olivového oleja, lyžička medu a lyžička balsamica.

Za den 2 kávy malé s mliekom bez cukru.
Podľa kaloricky tabuliek by som mala prijať 1500kcal ale nezapisujem si to tam lebo nemám to predplatené žiaľ ani čas nato. Ale snažím sa teda jest zdravšie teda dúfam 😅

rozculena
20. nov 2024

v živote som nemala zaplatené kalorické tabuľky a fungovali.
Ty sa čuduješ,že si hladná,keď máš večeru ako zajac? Tú mozarelu ani nerátam,keďže je light
Haló,kde máš bielkoviny?
To jedno vajce??

autor
20. nov 2024

@rozculena a ako si tam pridala napr ja dnes to rizoto co som varila väčšie množstvo pre rodinu. Lebo neviem ako to tam zadať na 1 porciu.

rozculena
20. nov 2024

nechápem otázku.Tam sa zadávajú potraviny v surovom stave.Ja neviem,koľko porcií si navarila.Odvážiš si surovú ryžu a vydelíš počtom porcií.Hmotnosť jednej porcie zapíšeš do tabuliek.
Rovnako aj ostatné ingrediencie

ivangeline
20. nov 2024

Bielkoviny na večer. Jogurt. Mäso.

juliet86
20. nov 2024

aka si vysoka a kolko vazis? takto nastavene to sphosobo neudrzis

autor
20. nov 2024

Véd v rizoto bolo maso. Alebo teda ako jest viete mi napísať príklad dňa? Bola by som vďačná.

biba_18
20. nov 2024

večer aj biekoviny by som pridala a aj nejakú sacharidovú prílohu by som doplnila… ja len keď zbežne na to pozriem nevyzerá že to má 1500 kcal, skôr na 1200…

biba_18
20. nov 2024

tak ja má príjem 1500 dnes takto:
biely jogurt 180 g + 50 g vločky + 100 g ovocie
130 g karé + 75 g zemiakov + 140 g tekvice pečené s 25 ml kyslej smotany a 20 g horčice +100 g ovocie
30 g protein + 3g vláknina
150 g gnocchi +120 g cherry paradajky + 65 g schwartzwaldskej šunky + 15 g parmazán
cez deň kávy bez cukru, 2,5 l vody a 12 kociek jojo vexta…
makala som hodinu a pol v posilke a mám plné brucho momentálne…

taktotedanie
20. nov 2024

To jes velmi malo, necudujem sa he si hladna
Vobec si nemusis nic predplatit, zapisovanie ti vezme par minut, to je len vyhovorka

taktotedanie
20. nov 2024

Neda sa to vseobecne predsa kazdy ma inu hmostnost ine aktivity ine cvicenie od toho vsetkeho sa to odvija
Ja si robim jedalnicek den vopred a potom len upravujem gramy , prestan sa vyhovarat a zapisuj
Takto dlho dietovat veruze nebudes a prezeries navyse dalsich 5kg

autor
20. nov 2024

@biba_18 2,5l vody? Preboha ja som dala liter viac nevypijem.

autor
20. nov 2024

@taktotedanie ja som len nevedela, ze keď varím napr obed ako to zapísať do tabuliek na 1 porciu.

taktotedanie
20. nov 2024

Ja pijem 3l denne

biba_18
20. nov 2024

tiež si robím jedálniček dopredu, chodím aj na pizzu aj na pivo… ale udržujem zelené čísla… a áno, denne 2,5 litra…

autor
20. nov 2024

@taktotedanie keďže varím pre rodinu normálne. A z toho 1 porciu tam neviem zapísať aby to bolo teda presne.

taktotedanie
20. nov 2024

Ved si vyhladaj v tabulkach rizoto a odvaz
Zase nejdeme sa tu zabijat pre par kcal hore dole

autor
20. nov 2024

@taktotedanie a to nevadí keď nebude rovnaké zloženie?

taktotedanie
20. nov 2024

Aj varim pre rodinu , pre vsetkych
V nedelu sme napr mali spanielskeho vtacika, vyhladas si v tabulkach presne bolo spanielsky vtacik stava a napln- odvazis porciu napr 100g alebo 150g, k tomu mala porcia ryze 150g - 2minuty

biba_18
20. nov 2024

ako rozpísať varený obed? zoberieš maso v surovom stave a zapíšeš váhu, ryžu, zeleninu, olej … uvaríš - a celé jedlo odvážiš… naložíš porciu na tanier - a trojčlenkov z tejto porcie vypočítaš jednotlivé ingrediencie. tie zapíšeš do KT…