Viete poradit dobru aplikaciu ns chudnutie s kalorickymi tabulkami?
@janai1 plati sa tam nieco? Ako to funguje?
Nemusíš platiť, stačí ti úplne aj free verzia.
Zadáš tam svoje údaje -vek, váhu, výšku, cieľ, aktivitu a ak vieš tak aj % tuku. Vyrata ti to príjem a makra no a už len dodržuješ
@janai1 dakujem
Hlavne si ich správne nastav.Chod do skupiny cesta k mojej premene, máš tam pripnuty príspevok ako na to
@nikha2809 Skupina je tu na koniku?
Áno tu, verejná, baby aj ochotne poradia ak niečo nebudeš vedieť, alebo skontrolujú či to máš spravne
@nikha2809 dakujem
Treba to správne nastaviť. Keď sa registrujes a zadas údaje, ideš do nastavnie jedálnicka - vypnes travenie, aktivity v ddd a nastavis režim (ak necvicis tak začínaš na miernom). Potom už iba dodrziavaj na 100%, zapisuj iba stravu, aktivity nie. Všetko v surovom stave a každý ml oleja..
@panda21 kde sa vypina travenie, kde su tie settings? A preco nezapisujem aktivity?
Ja som zadala vysku,vahu, v,ek a kolko chcem za mesiac schudnut.vyratalo mi, kollo kalorii mozem prijat. ale potom som este dala vyratat bazalny metabolizmus-tam ti vyjde trochu viac a to je smerodatne.
Lebo tolko tvoje telo potrebuje na spravne fungovanie!
Aktivitu som dala nulovu.
A ak poviem, ze som predtym uz vselico poskusala,tak takto jednoducho isli tie kila ocividne dolu...
Len proste musis dodrzovat presne ten prijem kalorii.
Ziviny extra nesledujem.ale ja jem vela zeleniny,jasne ze ak budes ratat casto kremese a colu,aj ked sa vopchas do energetickej hodnoty,pre telo to ok nebude....😅
Jedlo si mozes rozdeli na 3 az 5 porcii...
A ak budes aj zrochu cvicit,potom super
Hore vľavo 3 čiarky, môj profil, nastavenie jedalnicka. Vypni trávenie, vypni aktivity v DDD, daj mierny režim ak necvicis.. Aktivity sa nezapisuju, lebo deficit je započítaný v režime. Proste iba jedocuho sa sustredis na plnenie 100% toho, čo ti to vyratalo, nič iné si už nevsimas.
Kalorické tabuľky