Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
ja sa nepridam, len ti chcem povedat, ze schudnut 20 kg za 8 mesiacov je realne 🙂 ja som minuly rok schudla 16 kg v priebehu 9 mesiacov, isla som zo 72 kg na 56 kg a uz niekolko mesiacov si drzim stabilnu vahu 🙂 prajem vela sil a odhodlania 😉
Aj ja sa pridavam 😀 vyska 163 vaha 82, moj ciel aspon 65 ako som mala pred par rokmi 🙂
výška 163, váha 77,8, cieľ 60
@zivotkratky pozeram ze vsetky sme tu okolo 161-163cm a ciele moc podobne , super ze sa pridas daj aj ty navrh ako casto sa budeme vazit pa a drz sa 🌻🌞
@sany28 ja by som navrhla každú stredu, lebo sobota, nedeľa je u mňa váha vždy plus,
ale do stredy sa váhou dá ísť do mínusu.
Baby pripájam sa. Začala som síce už v polovici januára, ale ešte mám pred sebou strašne veľa..Začínala som na 89kg, 164cm. Môj cieľ je 60. Momentálne 81kg.
Ahojte baby pridavam sa! Mam 174 cm. 71.5kg a chcem mat 68.0 do leta a udrzat si ich do Vianoc. Beriete ma aj tak? ;) snazim sa od januara sa dodtat pid 70 a neuspesne. Vzdy sa chvilu snazim a potom zjem cele toffiffe :( (ako tuto nedelu :/) ak viete po anglicky mam rada taku youtuberku back to chubby. Ta chudne z cca 160kil....
Ja sa cely zivot hybem medzi 65-75 :/ neviem si udrzat vahu. Dokola priberam a chudnem....
@zivotkratky dobry napad naozaj su tie vikendy kriticke a tak ok zajtra sa uz nebudeme vazit ale dalsiu stredu rano na lacno a to bude 3.5.2017 drz sa 🌞🌻
@sany28 prvý mesiac som bola na delenej strave to mi odislo 5kg. Potom som flakala😂 No a posledný mesiac som dala dole 3kg inak. Jem 5x denne. V podstate jem normalne,ale ovocie len doobedu (desiata) a vecera bez peciva. Sladkosti som vylucila a ak strasne chcem,tak len doobedu. Ranajky a obed klasika. Na obed aj prilohu,no menej. Olovrantujem polievku. A veceriam nejaku bielkovinu so zeleninou. Drzim ti palce. Ja som uz hyperodhodlana. Musime dat..
@sany28 waw tak to si si dala riadne vysoko latku....držím palce od dnes som v tom aj ja ....
Pridávam sa.
Výška 170,váha 62.cieľ 55 kg.po prvom tehu som pribrala 27 kíl pri druhom 25.
Čaute baby,super téma 🙂.Ja sa pridam tiež, ale az od júla.Idem na jednu operáciu, tak 6 týždňov budem off.Inak,chudnem už od januára minulého roka,162 cm a váha 62kg.Ale iba od tohto januára som prestala kojit, tak sa to rozbehlo.Aktuálne 55,5 kg a chcem cca 52.Viem,že to nie je veľa, ale posledné kilá idú fakt najťažšie.A kto nevie ako začať, určite odporúčam spinning.Toto u mna zafungovalo najviac;)
@mariahodzova preco myslis ze vysoko?😉a super ze sa pridavas tvoja vyska a vaha a ciel?🌻🌞
Dobre ranko prajem 🌞💕takze vcerajsi den ok , 244 den za nami, dnes zacina 243den a tak sa drzte a dufam ze den po dni bude ubiehat a bude tych dni stale menej a menej ako aj nasa vaha ✌ verte tomu kazda jedna znas to dokaze 🌻🌞
Drzim vam vsetkym palce!!!
zmenit. Ja robim vela veci dobre ale vela veci aj zle... co vseobecne povazujem za spravne ja a mozno zinspiruje vas:
- nepit sladene napoje ziadne. Je to zavislost a nezdrave
- nepit dzusy a stavy. Resp. Iba minimalne. Cukrom su podobne ako sladene napoje
- nepit alkohol (tu robim chybu..)
- nejest cerealie. Ziadne s prichutou dochutou. Iba ciste vlocky s ovocim a jogurtom...
-a jest veci co vam chutia. Aby vas nechytil vlci hlad.
U mna najvacsie uskalia su ze jem rada a vela. Niekedy sa prezeriem. Jem emocne. Spajam si jedlo s emociami a zazitkami atd. Najmenej som vazila 65 a najviac cca 75. A desim sa toho kam sa splham (71.5) luca mam jak sysel.... Drzim vam palce v tom zmenit sa!
Ahojte, aj ja by som chcela. 166 cm, 84 kg. Cieľ: 60.
Baby taka otazka, chudnete dietami? Alebo cvicenim? Alebo len upravou stravy? Ci kombinaciou... U mna je problem ze robim prevazne nocne smeny tak mam vsetko tak rozhadzane ze sa neviem nastavit na ziadny system lebo kazdy den je u mna iny😒
@sany28 Ja 😀