Jednodňový výlet v Prahe

vikiiiiiiii33
5. sep 2024

Ahojte,
viete mi odporučiť miesta v Prahe, ktoré stihneme pozrieť za jeden deň? Aj kaviaren nejaku odporucit
Dakujeeeem 🙂

elenajezova
5. sep 2024

Tak jedine klasika. Staromestská námestie, Karlov most, Hradčany... A my chodievame do Kočičí kavárny. A ešte je super Ú Fleku.

viestta
5. sep 2024

Vyvezte sa elektrickou na Hradcany (bd zastavka Gradcany alebo az na Pohorelec) a pozriete si hrad, Malu stranu, Karlov most, orloj. Jednou prechadzkou date to najdolezitejsie a cestou odbocte niekde do bocnych uliciek a tam sa najedzte

melanta
5. sep 2024

Úplná topka kaviareň + cukráreň Černá Madona.

btus
5. sep 2024

za jedn deň: ZOO alebo ako bolo písané: Václavák, múzeu ilúzii, Staromestské námestie, Petřín, hrad, Zlatá ulička. Karlov most, malá strana, Je toho veľa, musíte si vybrať, čo by ste chceli idieť.

marci77
5. sep 2024

ako pisu dievcata vyssie
Vaclavak, Staromak, Karlov most, Hradcany, Petrin
a velmi vela dobrych tipov na kaviarne, restiky, jedalne ..... je na youtube kanali Kluci z Prahy
https://www.youtube.com/@KlucizPrahy

mk1111111111
5. sep 2024

@marci77 Ty si to presne napisala, takto je to akurat. Ja by som zacala tym Petrinom, z Petrina vrchom na hrad to je aj s vyhliadkou na Prahu a potom do centra mesta az na Vaclavak a zakoncit v tancujucom dome. Od tial nie je daleko spat k autu pod Petrinom. Taky okruh je to. Ak by sa necourali, aj hodinova plavba lodou by vosla. Medzitym par restik na obcerstvenie, obed sa da aj na lodi, tak nestratia cas a sup spokojne domov.

vikiiiiiiii33
autor
5. sep 2024

Viete mi povedať, kde ste parkovali? Lebo vo veľkých mestách je to dosť veľký problém (stačilo mi v Budapešti🙃). Budem veľmi rada🙏🏼.
Ps: ďakujem za odporucania

sisska96
5. sep 2024

Radšej choďte vlakom, autom je to masaker

marca12
5. sep 2024

@vikiiiiiiii33 S parkovanim ti neporadim. Ale ja by som parkovala niekde na okraji Prahy. Alebo niekde pri obchodnom centre. Praha ma velmi dobru mhd. My sme vsade chodili metrom a elektrickami. Tak ako uz bolo spomenute bud zacat na Hradcanoch a ist smerom k staremu mestu. Alebo lanovkou sa vyviezt na Petrin odtial prejst na Hradcany a odtial smer Mala strana,karlov most,staromestske namestie,kde je orloj a tak prejst na vaclavak. To je prechdzka na cely den. Ak stihnete odvezte za elektrickou k naplavke tam je tiez super. Ja som pouzivala google maps na mhd. Zadas polohu,kam chces ist a zvolis dopravu a najde ti spoje,casy spojov a navigacia ta dovedie priamo na zastavku,kde mas nastupit.

marci77
5. sep 2024

@vikiiiiiiii33
pozri zachytne parkoiska P+R
tie su lacne
my sme parkoali myslim na Opatov

https://www.tsk-praha.cz/wps/portal/root/aktual...

prvych 24 hodin sa plati iba nejakych 50 czk ak si to dobre pamatam
bol tam aj automat a zaplatili sme to kartou