Môžeme zorganizovať piknik v parku?

petrikad
1. júl 2022

Ahojte, chceli by sme pre kamarátku zorganizovať ako rozlúčku so slobodou piknik v parku. 5 dievčat z toho 3 tehule takže ozaj vo všetkej poslušnosti. Myslíte, že možeme? Nie su potrebné žiadne vybavovačky alebo niečo niekde nahlásiť? Ako ja osobne si myslím, že nie ale zaskočila ma touto otáKou kamarátka tak sa radšej pýtam.

Ďakujem za odpovede

luccija
1. júl 2022

@petrikad nie, nepotrebujes

janinah
1. júl 2022

Choď sa pozrieť čo všetko sa deje v parkoch na západe európy.nielwn psy sa tam vencia ako u nás.kde tráva je doménou psov....kľudne to urobte super nápad.

martul
1. júl 2022

@petrikad no asi prekvapím dámy predomnou ale áno potrebujete povolenie, mesto alebo obec. Si predstavte že dnes si spravíte piknik vy, zajtra o 2m ďalej niekto iný, ale zachvilu je celý park v prdeli. Ďalšia vec sú tieto horúčavy, my bývame na juhu a včera hlásili u nás aj v okolitých dedinách zákaz zakladania ohňov, pikniky, posedenia. Nedajbože sa niečo stane máš vodu nablízku?

abbey1
1. júl 2022

@martul Piknik predsa neznamená grilovačku. Keď si 5-6 členna rodina s deťmi rozloží desiatu na deke či na lavičke, majú si ísť pýtať povolenie od mesta. Keď budú ľudia piknikovať v parku, čo sa stane? Prečo by mal byť v prdeli. Občas by možno bolo fajn vykuknúť z Hornej Dolnej. ;)

abbey1
1. júl 2022

@petrikad Dokonca aj na verejné podujatia bežne stačí ohlásenie podujatia a netreba povolenie. Na piknik 5 ľudí v parku skutočne netreba nič.

martul
1. júl 2022

@abbey1 nebývam v hornej dolnej predstav si. Ale áno máš pravdu u nás sa piknikom považuje opekanie, tak sa ospravedlňujem že som to pochopila inak.

petrikad
autor
1. júl 2022

@martul Ďakujem za rady kočky, žiadne opekanie ozaj vyslovene len posedenie slušné na deke. Jedlo si donesieme nie veľa a bordel odpraceme. Sme už dospelé ženy, vravím 3 zo skupiny tehotné, takže to nebude žiadna žúrka pubertiakov 🙂 nič sa nedeje

andreatytler
2. júl 2022

@martul Naco potom tie parky su ak nie na to aby si tam ludia robili piknik? Mali by sluzit ludom. Tu kde zijem mesto vyslovene udrzuje parky na to aby tam ludia chodili piknikovat, opalovat sa, grilovat, hrat sa s loptou, behat s detmi a bicyklovat sa.

martul
2. júl 2022

@andreatytler aj ďalej si čítala, alebo....? Písala som neskôr, že u nás v našom kraji sa pod pojmom piknik rozumie opekanie a to nie je dovolené len tak. A napísala som že sa ospravedlňujem za zl pochopenie témy! Ešte niečo?