Ahojte moji milí.
Viete mi pomôcť prípadne poradiť ohľadom štúdia na VŠ sv.Alžbeta. Potrebujem si urobiť vysokú, pracujem a potrebujem vysokoškolské vzdelanie.
Mam už 46 r. Dá sa to zvládnuť? Neprihlásil sa niekto? Prípadne nemáte niekto materiály pre 1.ročník. Ako to prebieha atď...Alebo nie je tu nejaká moja budúca kamoška, ktorá by sa ku mne pridala? Alebo niekto kto na tej škole práve je?
Ďakujem za všetky komentáre.
Úplne súhlasím. Chodila tam spolužiačka. Nikde je nevzali a tam sa “učila” tak že ráno si hodinu pred skúškou dačo kukla. Keď roky pracuješ a kvôli nariadeniam ti treba vs tak ideál. Na poriadne vzdelanie des a hrôza
Mnohy tu tuto skolu znevazuju hlavne ty co nevedia.
@dadulinka7 Ja som tam studovala sice na skuskach profesori boli troska benevolentnejsi no potom to zratali na statnicicach. U nas bolo 150 na statniciach a spravilo len 20 ludi. Skusky prebiehaju povacsine pisomnou formou. Pocas mojho studia bola trosku lahsia ale postupne to bolo tazsie. Ja som studovala v piestanoch a nie kvoli titulu.
@princeznasevera prepáč, ale keď vidím tvoju gramatiku, tak neverim, že si skončila základnú školu.
@pribinak tak sorry ze som dyslektik pani dokonala
Čo napísať o škole, na ktorej pri skúške dáš učiteľovi kilo klobás a skúšku máš spravenú.
@lucia147852 Ahoj.Vďaka. Áno roky pracujem a potrebujem titul. Ďakujem za odpoveď.
@elenka74 Ahoj, študovala si tam?
@pribinak Ahoj, môžeš povedať svoje skúsenosti z tejto školy? Ďakujem.🙂
@dadulinka7 Bola z toho pred rokmi veľká aféra. Aj tak je to všetko postavené na hlavu, ak ovládaš svoju prácu, načo VŠ, zbytočná buzerácia.
@elenka74 Ahoj máš skúsenosti osobné s touto školou? Vyššie som uviedla, že potrebujem titul kvôli práci.
@pribinak Ahoj, študoval si tam?
@dadulinka7 čosi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ja mam UK a školu v zahraničí.
Ale poznám ľudí čo tam študovali a keď som videla, že sa na skúšku učia až z 1 knihy a poznámky mali z prednášok až 10 strán, tak som šla odpadnúť
@princeznasevera jasneeeeee
@dadulinka7 ale keď fakt potrebuješ k svojej práci titul, tak kľudne na tu školu chod.
@pribinak mam ti poslat posudok?
@princeznasevera načo by mi akože bol?
@pribinak aby si videla,ze to mam na papieri
@pribinak Takže jedna babka povedala.....škoda, vieš možno to bola chyba toho študenta, že si písal málo poznámok...
@dadulinka7 nie, určite že 1 babka povedala. To je o tejto škole všeobecne známe.
@princeznasevera mne to úplne jedno, ak ti to urobí radosť, tak pošli 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@pribinak Pisem to preto lebo ma unavuje kazdemu vysvetlovat ze som dyslektik myslis,ze ma to bavi? Ze sa za to nehanbim?
@princeznasevera pekný večer
Moja sestra si ju spravila popri praci, vtedy tak okolo 40 r. mala, prave kvoli titulu, aby mohla byt veducou. Bez VS nemohla byt veducou, byrokraciaaaa... hoci skusenosti mala az az, aj nadstavbove vzdelania a odborne kurzy. Mozno sa zda lahka niekomu zvonka, pretoze je vsetko zhustene, ale seminariek roznych mali az az. A to neosalis,, nezlahcia ti vyucujuci. Podla mna sa moze javit lahka prave preto, ze casto si ju dorabaju ludia z praxe, ktori naozaj mnohe veci uz vedia a iba si precitaju, co treba na skusku a odpovede vedia zo svojej pracovnej praxe...
@jumama Ďakujem zlatík. Ja mám ale iný odbor, mzdy,dane, účtovníctvo. A presne ako píšeš potrebujem titul kvôli práci. Ale potrebujem školu ktorú dám aj popri práci. Aby nebola náročná a zvládla som ju. Mám roky a škola bola veľmi dávno. 🙂Aby som neplatila zbytočne a nakoniec ju nespravím a stratené roky.
@dadulinka7 prečo by si ju neurobila? Si povedz, že dali to iní, dáš to aj ty 😉 nepočúvaj tuto hlúpe reči.. Niektorí ľudia sú pemudrelí a dokonalí lebo nad nich neni... Majú štyri vysoké, červený diplom a v živote sú nepoužiteľní.. 😊.. Takže choď do toho a dáš to! 😊Držím palec
@miiriaam Ďakujem za krásne povzbudivé slová....
@dadulinka7 vies, ono je to o tom ci chces studovat a ci ta odbor zaujima resp. ho vies pouzit. Ak robis dane a mzdy a pod. vyber si inu skolu, urcite ju zvladnes. Vsade sa treba ucit, aj na "alzbete", nie ani tam sa nestuduje za klobasy, aj tam ta vyrazia zo skusky, aj tam sa podari viacerym neodstatnicovat. Stretavam sa so studentmi sj z Betky aj z Uk-cky a ja teda vobec nevidim rozdiel vo vedomostiach. Aj na jednej aj na druhej su flakaci aj poctivci aj seda zona, ktora prechadza. Ja by som odporucila ist minimalne na nejaky manazment, ekonomiku pripad.pravo. Nie preto, ze by bola alzbeta slaba, ale preto, ze ti v tvojom odbore nic neda a este sa budes musiet ucit veci, ku ktorym nemas blizko.
Tuto VS urobí aj upratovačka z Hlavnej stanice.