Ahojte, máte niekto skúsenosti s danou klinikou? Potrebujem absolvovať laparoskopickú operáciu žlčníka a dá sa absolvovať aj tam..rada by som vedela ako ste boli spokojný a na akú sumu vás to tam vyšlo cca. ...na koľko je to súkromná klinika.. ďakujem za odpoveď
@lucia0211 zavolaj si tam a oni ti všetko vysvetlia. Ja som nebola v ba. Oni majú kliniku aj v Leviciach. Bola som dať deťom vybrať nosné mandle a stalo to 200€. Ale hneď pri prvom telefonáte mi povedali sumu. Inak som bola veľmi spokojná so všetkým
@lucia0211 mne cenu povedali až keď som sa bola objednať bolo to 900e a zdravotná preplatila tuším 200e. Mne to za tie peniaze stalo lebo rok predtým som ležala v TT nemocnici a to bolo dačo hrozne, vybavenie snáď odkedy postavili nemocnicu, holuby div ze rovno do izby nechodili, na WC boli ako doma 🤦♀️
@mayben mne vôbec toto nespomínali žeby sa to mohlo stať. Neva zub som si dala opraviť ešte že mám lacnejšieho zubára 🙏😁
Dobrý deň,chcela by som sa pridať k teme.Zaujima ma,či z vas niektorá mala operaciu ,konkretne odstranenie nosohltanovej mandle ,endoskopicka adenoidektomia?Koľko to stálo?A či každá zdravotna poisťovňa preplaca zakroky?Pretože mi hovorili,že nespolupracuju s nimi lebo su sukromna klinika.Ďakujem pekne za odpoveď
@lucia0211 ahoj ja som tam bola pred 2 rokmi na výber krvných mandlí. Klinika kraaaasna čistá doslova luxusná (za tie prachy 😁) prístup sestričky aj lekári na 1, len čo má zarazilo, počas operácie mi odbili zo zubu a nic, len sucho mi to zahlásil, čakala som aspoň malé ospravedlnenie. Ale inak odporúčam