Skúsenosti s klinikou Mediklinik v Moste pri Bratislave

lucia0211
5. máj 2023

Ahojte, máte niekto skúsenosti s danou klinikou? Potrebujem absolvovať laparoskopickú operáciu žlčníka a dá sa absolvovať aj tam..rada by som vedela ako ste boli spokojný a na akú sumu vás to tam vyšlo cca. ...na koľko je to súkromná klinika.. ďakujem za odpoveď

nellyuana
6. máj 2023

@lucia0211 ahoj ja som tam bola pred 2 rokmi na výber krvných mandlí. Klinika kraaaasna čistá doslova luxusná (za tie prachy 😁) prístup sestričky aj lekári na 1, len čo má zarazilo, počas operácie mi odbili zo zubu a nic, len sucho mi to zahlásil, čakala som aspoň malé ospravedlnenie. Ale inak odporúčam

lucia0211
autor
6. máj 2023

@nellyuana a kde zoženiem cenník prosím?Ty si tam koľko asi platila ?

mayben
6. máj 2023

@nellyuana mňa na to dopredu upozornili, že sa môže stat, že sa mi môže odlomiť. Myslím, že som aj niečo k tomu podpisovala, ale to už si nie som istá na 100%… mne sa našťastie nič nestalo, ale teda mohli sa ti aspoň ospravedlniť

gabriellka
6. máj 2023

@lucia0211 zavolaj si tam a oni ti všetko vysvetlia. Ja som nebola v ba. Oni majú kliniku aj v Leviciach. Bola som dať deťom vybrať nosné mandle a stalo to 200€. Ale hneď pri prvom telefonáte mi povedali sumu. Inak som bola veľmi spokojná so všetkým

nellyuana
7. máj 2023

@lucia0211 mne cenu povedali až keď som sa bola objednať bolo to 900e a zdravotná preplatila tuším 200e. Mne to za tie peniaze stalo lebo rok predtým som ležala v TT nemocnici a to bolo dačo hrozne, vybavenie snáď odkedy postavili nemocnicu, holuby div ze rovno do izby nechodili, na WC boli ako doma 🤦‍♀️
@mayben mne vôbec toto nespomínali žeby sa to mohlo stať. Neva zub som si dala opraviť ešte že mám lacnejšieho zubára 🙏😁

marylynka
13. máj 2023

@lucia0211 ceny povedia hneď aj do mailu alebo telefonicky stačí zavolať dvihnú

gitus40
4. okt 2023

@nellyuana ahoj, chcem sa spýtať, koľko si platila za zákrok?mám ísť na odstránenie mandle, rozmýšľam nad touto klinikou.
Budem tam samozrejme volať, no informačne. Robili ti oni predoperačné, či si si dala urobiť sama? Ďakujem 🥰

nellyuana
4. okt 2023

@gitus40 Ahoj mala som platiť tuším skoro 1000€ presne si už nepamätám, poistovna mi preplatila 250€ a predoperačné robia aj oni ale ja som si dala spraviť u svojho dr.

gitus40
9. okt 2023

@nellyuana ďakujem krásne, áno už som to dohadovala , 950 euro , že poisťovňa preplatí 50%, čo ako určite toľko nebude.Tiez si dám predoperačné urobiť sama, pekný deň

nellyuana
10. okt 2023

@gitus40 nech ti to dobre dopadne 🌺🍀

gitus40
10. okt 2023

@nellyuana ďakujem 🥰

silvike4
3. nov 2023

Dobrý deň,chcela by som sa pridať k teme.Zaujima ma,či z vas niektorá mala operaciu ,konkretne odstranenie nosohltanovej mandle ,endoskopicka adenoidektomia?Koľko to stálo?A či každá zdravotna poisťovňa preplaca zakroky?Pretože mi hovorili,že nespolupracuju s nimi lebo su sukromna klinika.Ďakujem pekne za odpoveď

canella11
4. máj 2024

@gitus40 Dobry den, prosim môžem sa spytat na Vašu skúsenosť ako Vam dopadla operácia? Odporúčate Mediklink? Kolko Vam nakoniec poisťovňa preplatila? ďakujem pekne za odpoved 😊