Poradňa Antolská - december 2020

kukulienka999
30. nov 2020

Ahojte, prosím vás veľmi pekne o radu, zrejme neviem hľadať dobre, ale v hľadáčiku nájdem vždy neaktuálne a niekoľko rokov staré info ohľadom poradne na antolskej. Potrebovala by som vedieť aktuálnu situáciu, čo sa týka aj covid opatrení. Ako to chodi teraz na poradni v nemocnici Antolská? Chcem ísť zajtra prvý krat..aký čas by ste mi odporučili, mám ísť na 7-8 skôr, neskôr? Partner má ísť somnou a čakať, alebo môže ísť kľudne naspäť lebo prace a ja tam budem čakať niekoľko hodin? Veľmi by mi pomohlo, ak by sa ozvala nejaká mamičká, ktorá tam reálne bola posledne týždne a napísala mi, ako to tam momentálne chodi. Na čo sa mám pripraviť. 🙏 veľmi by mi to pomohlo, cestujem 50km, nechcem už šoférovať sama pre istotu, tak aby sa zariadil aj partner v práci. Ďakujem

bambuslienka
30. nov 2020

@kukulienka999 pozri info v skupine Porodnica Antolska. Tam je to dost aktualne 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/2293/detail/

martina671992
30. nov 2020

@kukulienka999 ahoj ja som tam bola pred dvoma tyzdnami prvykrat. Funguje to takym stylom ze si vyberies do ktorych dveri chces ist ci na 26 alebo 25 a podobne a spytas sa kto je posledny do tych co si si vybrala potoknuz pen sedis a cakas kedy prides na rad. Pokial si nebudes zazmluvnovat niakeho konkretneho doktora je ti jedno ku komu chodis do poradne vsetci su tam dobry co viem. Ja chodievam vo stvrtok najprv som chcela ist do 25 ale tam sa hrnie najviac mamiciek tak som isla do 26 bola som za chvilku vybavena. Na prvej poradni ti budu kazat ist na ekg a sono. Ekg vybavis v este ten den a na sono sa bud objednas alebo si tam pockas to uz rozhodne doktor. Co sa tyka casu chodievam tak okolo 8 az 9 a doktori po vizite medzi pol deviatou cca. Pokial chces epiduralku treba si vybavit poucenie papietik si pytaj na poradni ak by ti ho nahodou nedali a to pojdes myslim na 106 o poschodie vyssie ale tam sa to poucenie da vybavit iba od 13 hod. Trvq to cca 10 minut. Kedze cestujes odporucam v ten den vsetko vybavit ekg aj tu epiduralku ;) a vypisuje sa este papierik ohlarom covidu pred vstupom do ambulancie ktory im potom vnutri odovzdas papier najdes na chodbe na takom stoliku pokial tam nebude sestricka ho postupne doplna

kukulienka999
autor
30. nov 2020

@martina671992 Velmi, veľmi, veeeeľmi pekne Ti ďakujem 🙏🙏🙏 ja pôjdem teda na tu 26tku, hádam to všetko vybavím 😊 držím palce pri pôrode

martina671992
4. dec 2020

@kukulienka999 dakujem napodobne 😊