Dobrý deň,
koľko má pán doktor rokov? Na foto je dosť už starší doktor. Som pravdepodobne tehotná a hľadám si gynekológa v Ba. Nechcem však doktora, ktorý za rok či dva pôjde do dôchodku.
Ďakujem za odpovede
PS: prosím aby odpovedali len tie, ktoré vedia odpoved, nie dohody
@andrejkap123 moja otázka znela úplne inak
je už v takom veku, že by mohol.......
@aduskatt má viac ako 65? Kamosky aj kolegyňa mi ho veľmi odporúčajú
ti asi nie, myslím, že tak 60-62
Ak das do Google tak jeden pdf tam bol ze v 1986 koncil LF
Ja som u Dr. Čunderlika bola pre 12 rokmi na morfo.USG. Je to profesionál, myslím že nezáleží na veku, hlavne ak potrebuješ lekára hneď, nerieš čo bude o pár rokov. Je to milý, a hlave dobrý doktor.
Tento rok ma pan doktor 65
@adya ďakujem
@e1i ďakujem
@aduskatt ďakujem
Baby doktorov a najmä empatických doktorov je málo a vy ich posielate na dôchodok?😃
@lowe123 kto v tejto diskusii toho doktora posiela na dôchodok? Nevšimla som si ani jednu odpoved
Mimo teba? Ešte citujem adusku " je v takom veku, že by mohol " . No treba si zvyknúť že každý rok navyše čo doktor na Slovensku odrobí je služba verejnosti , pretože so skvelou propagáciou a prístupom k našim školám, väčšina zdrhne do Čiech alebo aj ďalej (ak sú talentovaní) .
@lowe123 ty nevieš citat? Alebo nechápeš? Ja sa pýtam. Nie posielam
@lowe123 no tak keby mal 30tak na dôchodok by ísť asi nemohol, ale keďže má už vek keď by sa mohol rozhodnúť ísť na dôchodok, tak to tak aj je napísané.. nikto nikoho nikam neposiela, autorka sa pýta aky vek má doktor aby vedela či hrozí že sa tak čoskoro môže rozhodnúť..
Ja čítať viem, kľud a nemusíš hneď urážať, ako ti bolo povedané je zbytočné riešiť či nepôjde o dva , tri roky na dôchodok, ak ho potrebuješ teraz a potvrdili ti že je dobrý odborník. Na Slovensku ich je dosť málo , netreba príliš dlho rozmýšľať.
@jana_eyre_2 Ja viem tak že ak môže tak je to jeho osobné rozhodnutie, to že tu niekto bude riešiť či pôjde alebo nie , nijako nerozhodne , alebo mu snáď chcete ukázať túto diskusiu?
@lowe123 🤦♀️
Ale vsak to ci sa pan Cunderlik rozhodne ist na dochodok a kedy to my nikto nevieme 😂😂