Ahojte žienky,
presťahovali sme sa s mužom a dcérkou do Bratislavy, do Starého mesta.
Prišli sme sem kvôli mužovej práci a ja by som tu časom chcela tiež pracovať, takže keďže tu zatiaľ plánujeme ostat, chcela by som sa s Vami poradiť,
či mi viete odporučiť
1.) nejakú dobrú a milú detskú lekárku tu v meste, keďže ja tu nemám auto, bolo by fajn kebyze sa k nej dostaneme aj pešo, ale ak nie nevadi.. ktorá by nás zobrala.. Za každý typ Vám veľmi pekne ďakujem 🙏❤️
2.) ako to je prosím so školkami? Niekde som počula , že keďže tu nemáme trvalý pobyt, tak pre nás jedine súkromné škôlky.. Tak sa chcem poradiť, či mi viete dať nejaké tipy, poprípade čo Vás na danej škôlke zaujalo. Taktiež v Starom meste.
A ešte taká otázočka, kam s detičkami na okolí chodievate? Mám ročnú dcérku, zatiaľ to tu nepoznám, tak akékoľvek tipy na hracie centrá, parky alebo pekné miesta mi veľmi pomôžu.
Ďakujem Vám 🙏🙏🙏
Pekný deň
@jerseytay Lekara si pozrite na webe vuc-ky podla spadovosti ulic, tam by vas mali zobrat. My mame Dr. Raposovu na Poliklinike Mytna a som spokojna s nou aj so sestrickou.
Park - Medicka zahrada, Namestie slobody (je tam velka fontana), zahrada pri Prezidentskom palaci, ihrisko v parku pri Racianskom myte, ihrisko v Pruger-Wallnerovej zahrade, mensie ihriska pri bytovkach podla toho kde presne byvate, mestske lesy Horsky park a Kamzik.
Statne skolky pre 3rocne deti ci s TP alebo bez TP su bez sance, nemaju kapacitu. 4rocne uz skor vezmu, TP ale musi byt. Cize na prvy rok skolky takmer isto sukromna, prihlasku do statnej ale isto dajte. Sukromnych skolok je vela, zavisi kolko ste ochotni platit a ci napr. chcete montessori skolku alebo “obycajnu” alebo skolku co najblizsie k bydlisku atd..
@katarina_sm ak nema trvaly pobyt spadove ulice su v zasade informacne 🙂 moze v tom pripade len skusit, ci nahodou je nevezmu a u hociktoreho
za mna je mala sanca najst pediatra v celej BA vo vseobecnosti, problem maju aj ti s trvalym pobytom (a to nepisem, lebo chcem strasit alebo byt neprijemna ale v celej BA je dlhodoby podstav pediatrov a maju desiatky deti navyse)
My mame dr.Grmanovú a som max spokojná 😊a v BA je strasne vela miest kam s detmi..na Nivách ihrisko na streche..medická záhrada..sad Janka Kráľa..nábrežie pri eurovei atď