Čo sa to šíri v Bratislave?

28. apr 2023

Ahojte,

Idem si po radu, uz druhy tyzden sme chori, najprv dva dni horucka 39, potom kasel, migrena, hnacka a teraz sa rozvinula strasna nadcha, crp aj covid testy negativne. Zatekanie hlienov je priserne, clovek sa az dusi, babatko s prepacenim az grckalo hlien asi 3x.

Pocula som ze viacero ludi v okoli ma presne toto iste nezabralo ani dvojo antibiotik a ti co isli k doktorke tak bud im testy nerobili alebo boli testy negativne.

Neviete nahodou co sa to tu tak rozmohlo v poslednej dobe? Nevysiel niekomu s rovnakymi priznakmi pozitivny vysledok na bacil? Ak mate nieco taketo co vam zabralo?

kvietok2891
28. apr 2023

Nie len v Bratislave ale na celom Slovensku

autor
28. apr 2023

@kvietok2891 vsakze?? Uz som myslela ze dalsia vlna covidu ale test bol negativny

mirkava
28. apr 2023

Ľudia majú oslabenú imunitu po covide. Všetky "pliagy" majú teraz raj.

autor
28. apr 2023

@mirkava ale je to zvlastne, my sme aj covid mali cez leto a teda toto ma ovela dlhsi a tazsi priebeh zatial 🥲

kvietok2891
28. apr 2023

Aj ja som mala podozrenie u nás no tiež testy negatívne no sme chorí už 3 týždne ani za svet sa vyliečiť tieto choroby mi prídu agresívnejšie ako pred tým moje deti boli málo kedy choré a teraz v kuse posledné mesiace aj so mnou dokopy už neviem či robiť

evelyn246246
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. apr 2023

@kvietok2891 a doktorka nezistila z testov nic? My mame zatial domacu liecbu tak neviem 😬 ale muz sa nakazil ako prvy a kasle uz skoro mesiac...

luccija
28. apr 2023

My sme mali tiež takú virózu 2 t dozadu 10 dní trvalo, kým som bola fit

saska00
28. apr 2023

@evelyn246246 neviem či ruska. My sme si to dali už fakt nevyhnutne keď bolo a synček to nenosil vôbec a tiež teraz furt chorý 😒 predtým nebýval skoro vôbec a teraz tiež minuly mesiac sme sa nevedeli dokaslat a minuly týždeň už zas soplik , do toho kašeľ , už bol celkom ok od stredy v škôlke s dneska teplota 38,1 a kašeľ 🙄 strašný kolotoč toto

autor
28. apr 2023

@evelyn246246 ano tiez som pozerala taku studiu teraz ze to bolo tak na dve veci 🙏🙈 ale teraz napriklad ked som chora nosim rusko do vytahu nech tam nechrchlem susedom 😅

autor
28. apr 2023

@saska00 to je priserneee aj my sme tak, odvolali sme ockovanie pre chorobu uz tretikrat som vravela ze nam doktorka uz ani neuveri 😂

saska00
28. apr 2023

Ja už som na nervy z toho , mame doma ešte malé bábätko a ja vždy všetko schytám s malým akurát s rozdielom že ss z toho spamätavam o pár týždňov dlhšie 🤷🏻‍♀️ nikdy som nebývala chorá a tento rok už tretí krat 🙄

autor
28. apr 2023

A teda brali ste ATB? Lebo my zatial len priznaky riesime ale znama ma presne do bodky to iste a doktorka jej uz dala dvojo ATB tak neviem 🥹

kvietok2891
28. apr 2023

Presne ten kašel trápi mňa aj dcéru nevieme prestať kašľať doktorka nám už predpísala aj antihistaminiká všelijaké sirupy proti kašľu nič nám nezaberá vraj je to nejaký silnejší vírus no ja už neviem 🤷 ale do teraz sme také problémy nemali

autor
28. apr 2023

@kvietok2891 asi ste uz skusali ale nam na kasel zabera vcelku hedelix a mne pastilky dr weiss stopkasel....ale teda ta nadcha sa potom spustila a ta je priserna nezabera nic 🥲

kvietok2891
28. apr 2023

Áno skúšali sme už všetko možné aj ATB sme mali predpísané no nič nepomáha presne aj u nás nádcha kašeľ aj teplota bola a včera sa dcéra začala sťažovať na uško nakoniec ma ešte aj zápal v uška zo soplíkov no žiaľ nevieme sa vyliečiť už nebola skoro mesiac v škole syn to znáša lepšie jemu sa už polepšuje manželovi zatiaľ neni nič najhoršie sme na tom ja dcéra no snáď to už prejde a u vás bola aj teplota? Lekárka vám niečo predpísala?

stannkal
28. apr 2023

My sme mali takéto isté priznaky, 3 týždne sme boli doma, u nás to bol ale covid.

autor
28. apr 2023

@stannkal a isli ste aj na pcr alebo vam vysiel domaci test?

autor
28. apr 2023

@kvietok2891 to ma moc mrzi, drzim palce nech sa z toho co najskor dostanete 😔🙏 u nas bola horucka prve dva/tri dni, davali sme paraleny nad 38.5 inak sme teplotku nechali pracovat....a doktorka nam odporucila solmucol sirup a mame ked tak prist sa ukazat ak nezaberie...

1gabriela13
28. apr 2023

Ja už 2 mesiace vykasliavam hlien. Fakt,nesrandujem ,už sú to 2 mesiace. Ide ma poraziť. Každé ráno sa zobudzam s kaslom,cez deň ma len tak chutí kašeľ,hlien vykasliavam. Nič nepomáha. To isté moja mama a otec. Proste brutál. Aj my sme mali covid. Ale u mňa bol covid pozemský raj chorôb oproti tomuto.

mata0076
28. apr 2023

Manzel mal najprv stroska hrdlo, potom stekalo na nos. Na druhy denhorucky zimnicu, otestovala som hi mal covid. O 2 dni uz vysoke horucky nas 9 mes syn. No bolo to strasne vkuse vysoke horucky 2,5 dna.

autor
28. apr 2023

@hviezdickazuzka to je extremne dlhe video 🥹 prosim nenapises nam v skratke na co si chcela poukazat?

autor
28. apr 2023

@1gabriela13 aj my sme vsetci styria mali lahsi priebeh pri covide ako pri tomto...a bola si u lekarky? Povedala ti aspon ze co to je? 2 mesiace su sialene dlha doba...🥲

autor
28. apr 2023

@mata0076 ze by to predsalen bol covid? Aky test ste mali?

zenulkaaa
28. apr 2023

Klasika.. to je stale.. kazdy z nas inak reaguje na virusy, takze nic nove.. u vas sa to prejavilo takto, u inych inak. Tolko virusov co koluje… uz je to potom len o imunite cloveka.

fannynka
28. apr 2023

ja to iste,brutálny kašel dlhodobo, nič nezaberá, únava, škriabanie hrdla, bolest hlavy, zimnica sa strieda, nádcha každy den nieco, najhorši je ten kašel......roky som nebola chora

autor
28. apr 2023

@zenulkaaa jasne, len mam pocit ze kazdy v okoli ma presne to iste teraz tak mesiac, dva preto ma zaujimalo ci sa u niekoho dopatrali ze co to vlastne je 🙏 lebo ak je to virus tak to staci vylezat ale ak je to nejaky bacil co koluje tak mozno tie ATB treba troje napriklad 😂

majusik1304
28. apr 2023

Aj Košice....ja som tiež už pomaly mesiac a pól chorá s tyzdnovou prestávkou....presne priebeh ako opisujes.

54tinka54
28. apr 2023

My doma to isté.. koncom marca sme mali všetci kovid, teraz týždeň dozadu sme chytili znova nejakú pliagu, kašeľ, sople, zvýšená teplota.. malý už začína byť v pohode, ale mňa sa to drží, vykašliavam hlieny, kycham, no katastrofa.. nemôžem si dokopy nič na to dať keďže som tehotná