Strihanie uzdičky pod jazykom v Bardejove

maarrttina
20. feb 2022

Strihá niekto uzdičky v BJ? Prv sme boli strihnúť v PO, ale skôr by nam vyhovoval Bardejov.

janusa1977
20. feb 2022

@maarrttina Ak sa jedna už o väčšie dieťa, nie bábätko, tak Prešov. Teraz som zisťovala, treba nám ísť s dcérou, skoro 4 roky. Jedna sa o uzdicku pod jazykom.

anastazia1
20. feb 2022

@maarrttina myslím, že zubárka pri kruháči dole pri Jase,meno presne neviem, má ukrajinské meno

janusa1977
20. feb 2022

@anastazia1 ale strihá pod jazykom? Zubári zvyknú tu hornú strihať..

anastazia1
20. feb 2022

@janusa1977 tak to neviem, kamarátka ide s dcérou,ale nepamätám ktorú

janusa1977
20. feb 2022

@anastazia1 môj zubár mi hovoril, že on strihá tu nad zubami, ale to až keď rastu očné zuby, cca 13rokov keď na dieťa..

mariejenka
20. feb 2022

@maarrttina uzdicku pod jazykom u malých bábätiek, kvôli lepšiemu prisatiu počas dojcenia,v Bardejove nestriha nikto. Ziaden chirurg.ani zubár. Pred rokom som obvolala skoro každého😃

Ak sa jedná o strihnutie kvôli lepšej výslovnosti L,R nám odporučila logopedicka doktora v Prešove, ale meno si nespomínam uz.

maarrttina
autor
20. feb 2022

@mariejenka ide o bábätká kvôli lepšiemu prisatiu. Už sme boli strihat pod hornou a dolnou perou v PO, teraz má veľkú pod jazykom a lepšie by nám bolo v BJ.

hygienka
20. feb 2022

@maarrttina v BJ to ozaj nikto nerobí.

mariejenka
20. feb 2022

@maarrttina ja som tiež preto podstupila telefonicku výpravu,pred tým rokom, lebo do PO som nechcela ísť, maly neskutočne reval v aute,a stále reve.

lenka100218
14. mar 2022

@maarrttina mojim obom strihali v bj nemocnici na novorodeneckom este. A staršiemu synovi trebalo este trochu viac strihnut tak sme boli dalsikrat strihať a to som sa opäť vrátila na novoordenencke a dohodla som sa na tom telefonicky s laktacnou co tam robi. A strihal to primár za asistencie laktacnej. A strihali sme to tiež kvôli prisatiu. Skúste zavolat popýtať si laktacnu a určite sa s ňou dohodnete pokial sa jedna este o bábätko