Ahojte kočky.
Ja som dnes bola na 6ty ket. Dúfam že sa už zadarí. Bola ste niektorá nedávno, alebo sa chystáte.
V rámci čakania si môžme popísať a rozptýliť myšlienky na testovanie😎😎
Ja som včera poobede začala špiniť, navecer uz jasná krv. Volala som na hot linku, že nič nech nerobím a dovi dopo( super rada😱😱)
Za hodinu sa chystám volať do car, lebo stale krvácam. Na ms mi to príde veľmi skoro( deň po vklade) a na uhniezďovanie tiež🤔🤔
@mnavo to je teda veľmi skoro na ms a na uhniezdovanie tiež si myslím. 🤔 Skus len ležať, naozaj len ísť na wc a pre jedlo. Mne tak povedala známa sestrička na gynekológii ze 90% liečby v týchto prípadoch je kludovy režim na posteli. Ja som po et zacala spinit od 7 dna a o 4 týždne som začala silno krvácať. Tak sme o bubinku prišli 😭 nechcem a dúfam ze to nebude tvoj pripad. Silno držím palce nech ste v pohode a v poriadku 🙏💪🍀
@weja07neda sa mi zostať doma. Ale naštastie len prídem do práce a sadnem si. Nemusím robiť žiadne pohyby navyše....žial spinenie stále pokračuje...tak asi mi naozaj zostáva len čakať či to prejde alebo príde ms ...
Ahojte ja som bola 12.4 na prvom KET dnes som skúšala robiť test vysla slabá čiarka. Uvidíme co povedia o týždeň na krvi.
@domkavlnka jej super😍😍 aj ja mam slabu ciarku. Krv mi vychadza az o tyzden v utorok..ale mozno behnen aj v piatok, uvidim podla toho ako budem s tym mojim nestastnym spinenim🤔
@mnavo dúfam ze budeš mať všetko v poriadku 🙂 inak nejake príznaky máš?
Dievčatá rozmýšľam, že aj ja teda skúsim spraviť zajtra testik keď už sa aj vy testujeme. No mám aj strach,že zase bude negatívne nakoľko to bol posledný mraziačik
@domkavlnka Teším sa s tebou 🤗 snáď sa aj mne pošťastí mať aspoň slabunku čiarku. Môžem sa spýtať mala si aj nejaké iné problémy napr.bolesti alebo podobne
@barbi2014 vôbec nič. Asi na tretí deň od vkladu ma bolelo trosku brucho ale fakt len trosku a chvíľu.
@domkavlnka ziadne veru 😎...doteraz ma po vkladoch vzdy boleli prsia, a teraz nic🤣
Dievčatá za mňa nič žiadna čiarka naviac pevne verím že sa to ešte zmení
Dievčatá pripájam sa. Ja som bola na odbere vajíčok 17.3. Mala som 13 vajíčok. Z toho sa oplodnilo 8 a 7 z nich to zvládlo päť dni a prešli do blastocysty a tie sa mrazili. 15.4. som mala KET jedno embryo. Už sa neviem dočkať budúceho štvrtku aký som šla na krv a vedela výsledok. Je to môj prvý vklad. Strašne dúfam že to vyjde. Bo už sa snažíme skoro dva roky. Od tretieho dňa ma pobolieva vkuse tak jemne v podbrušku, bolia ma krize a aj prsia. Normálne menzes by som mala mat takto o týždeň a prsia ma vždy boleli pred tým. Iné nič až deň pred menzesom. Tak neviem či sa to uchytilo a preto mám takéto pobolievanie alebo je to hormonami a tým že o týždeň by som mala mat normálne menzes. Test asi nemá význam si tak skoro robiť. Poráža ma z toho čakania. Radšej som sa dala vypísať na pn. Snažím sa citat knihy a dako sa zamestnávať no čas ide strašne pomaly. Aké máte vy pocity po ket?
@luciakovacova1986 Ahojky... áno máš pravdu čakanie je asi to najhoršie z celého tohto procesu, lebo nevieš na čom si. A čo sa týka toho ako sa cítiš je to asi individuálne každá žena je iná. Keď som bola na prvý KET tak od druhého dňa ma pobolievalo celé podbruško akoby som mala dostať MS veľa ľudí mi vravelo,že sa uhniezduje no výsledok bol negatívny. Teraz je to zase iné na piaty deň má len bolelo chvíľu brucho a včera skoro cely deň ľavý vajecnik.
A test neviem ja som tiež nedokázala vydržať nakoľko kočky už testovali tak som bola zvedavá aj ja a vyšiel negatívny no ešte stále dúfame, že čiarka tam bude. Bol to náš posledný mraziačik.
Ahojte , ja som bola na vklade 12.4. , 3 dňove embryo 8 bunkove, asi prvych 6 dni som mala take mierne predmenstruacne bolesti potom uz nic, dnes je 10 den a ranný test negatívny.. som z toho smutná, myslíte že je este sanca a 10 den po vklade je skoro na testovanie ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mnavo ahoj, ja idem v piatok do CAR na usg pred KET, tak hádam bude všetko v poriadku a konečne to vyjde 🙏
Držím palce, nech ti to vyjde🙂