Progestanelle pred Ultrazvukom?

dasa118
7. sep 2019

Ahojte zienky, potrebujem poradit, v pondelok mam ist na kontrolny ultrazvuk a neviem ci si mam dat rannu davku progesteronu (zavadzam si ho) nebude to tam vadit pri vysetreni? Som sa na to zabudla opytat v centre.

ikonica
7. sep 2019

Mozes, nie je dovod prerusovat liecbu, aj tak tam su este pozostatky z predch. dni...

adeladulova
7. sep 2019

Alebo si nedaj a tvar sa ze si zabudla

megie11
7. sep 2019

Ja som sa pytala v centre, a stačí si dat po kontrole, zober si ich so sebou..😉

teressa30
7. sep 2019

@dasa118 ja som si dala az po ultrazvuku 😊

maja1504
7. sep 2019

@dasa118 Ja som so dala normlane rano a doktorke som povedala, ze mam tabletku.. Vravela, ze je to uplne v poriadku, neovplyvní to výsledok ani vyšetrenie.

dasa118
autor
8. sep 2019

@ikonica @adeladulova @megie11 @teressa30 @maja1504 Dakujem vam za odpovede. Ja by som si dala mozno aj po tom, ale uzivam rano o 7:00 a neviem ako rychlo to pojde, ci ked si dam o hodku a hodku a pol neskor ci to uz nebude problem.

ikonica
8. sep 2019

@dasa118 ja som prehliadla, ze ide o rannu davku... Kludne to mozes posunut a dat si po utz.. Ale ako vravim, v posve budes mat aj tak zvysky z vecernej davky a z predch. dni... Ono chvilku trva kym sa odtial odplavia tie zvysky... Ked das neskor o par hod, nic sa nestane...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre