Príznaky uhniezďovania po embryotransfére

lucia175
8. júl 2013

Ahojte, mali ste nejake priznaky, citili ste nieco po transfere? Aky ste mali vysledok? vyslo to? nevyslo? Kolko dni po transfere ste nieco citili? a co konkretne? Stalo sa niekomu, ze vobec ziadne priznaky, ziadne bolesti podbruska a napriek tomu sa vklad vydaril a ostali ste tehotne?

mauerka
8. júl 2013

Ziadne priznaky, absolutne nic - ani bolesti v podbrusku, ani spinenie, nespavost...ani prsia ma neboleli nejak extra, len jemne pobolievali este od stimulacie...este na 9.den po ET s predlzenou kultivaciou test negativny... a koncime 12.tt 🙂

ada83
8. júl 2013

@lucia175 ahoj ja som citila tlačenie na lavej strane bolesť hlavy a nič

lucia175
autor
8. júl 2013

@mauerka ukludnila si ma troska, dakujem. ja tu chytam paniku, absolutne necitim ziadne pichanie, ci bolesti v podbrusku, ani prsia a strasne sa bojim. Gratulujem, ze sa podarilo. davas mi nadej 😉

lucia175
autor
8. júl 2013

@ada83 citila si bolest v podbrusku a nic? som myslela, ze to je znak uhniezdovania. asi sa uhniezdilo a potom prestalo vyvijat ☹ , to mi je velmi luto. drz sa a vela stastia a sil do dalsieho boja.

ada83
8. júl 2013

@lucia175 zajtra idem za dr uvidime co povie kde je problem

lucia175
autor
8. júl 2013

@ada83 tak drzim palce, nech sa posuniete dalej. A si spokojna s Car, kam chodis?

ada83
8. júl 2013

@lucia175 ja chodím do iscare ba a ty moja dr ide na matersku tak neviem komu ma daju zajtra idem tam tak uvidíme

deni73
8. júl 2013

Žiadne príznaky, iba pozitívny tehotenský test po 12 dňoch. 🙂

lucia175
autor
8. júl 2013

@deni73 dakujem, dakujem, dakujem...aj ty mi davas nadej 🙂

lucia175
autor
8. júl 2013

@ada83 ja chodim do Helios v Brne. No drzim palce, nech ti daju nejakeho dobreho lekara a nech sa posuniete dalej. Mrazacika asi nemas .... drz sa a vsetko dobre prajem 😉

ada83
8. júl 2013

@lucia175 mam este dvoch dik aj ja tebe

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre