Posledné embryo na KET

tinka308
26. okt 2019

Ahojte baby, z IVF mi zostalo posledne embryo na vklad, velmi sa bojim toho sklamania ak to opat nevyjde. Ak ste na tom podobne, napiste. Mohli by sme sa podporovat.

janulka257
26. okt 2019

@tinka308 ahoj. Chcem ťa povzbudiť ❤️ my sme tak mali posledné 2 - zamrazili ich spolu. A dnes máme krásne dvojičky dievčatká, majú 4 a pol mesiaca. Je to psycho, ja viem... ale bude dobre ❤️ štatistika nepustí, nemôže byť stále len zke...veľmi držím palce 🍀❤️😘

silviarudi
26. okt 2019

@tinka308 aj ja sa chystám v novembri na posledný 2. vklad. A veľmi sa bojím, že to zas nevyjde

tinka308
autor
27. okt 2019

@silviarudi kolko vkladov si mala? ja idem tiez koncom novembra na posledny treti, ale dajako na viera opustila

gagik
27. okt 2019

podla mna sa nelimituj myslienkou ze je to posledny vklad,zbytocne budes cely ten pokus hrotit.nikdy nevies ci nepojdes do dalsej stimulky,ak by tento pokus nevysiel.

silviarudi
27. okt 2019

@tinka308 1 vklad som mala v auguste a chystám sa okolo 20.novembra presne ešte neviem na 2.vklad posledný.

oslo1
27. okt 2019

AJ my mame z posledneho ket 16 mesacneho chlapceka. Drzim palce x

efran
28. okt 2019

Ahojte. Ja idem v stredu s mužom na kliniku, kde odovzdá spermie a hneď idú oplodniť darcovské vajíčko a asi v pondelok ak bude všetko ok, ma čaká embryotransfer.

capretto
28. okt 2019

@tinka308 ahoj. Ja som bola tento mesiac tiež s posledným embryom a je to už môj ôsmy pokus doteraz bud nič alebo len biochemicke... musime veriť držim palce 🙂

tinka308
autor
29. okt 2019

@capretto fuuha, 8 pokus, to ta obdivujem ze to este zvladas. To mas vsetko z prveho IVF? Aj lekari zistuju priciny preco sa stale neuchyti?

tinka308
autor
29. okt 2019

@efran to kvoli genetickym vysledkom mate darcovske embryo? Ako to beriete? Bude to tvoj prvy vklad? Drzim palce

tinka308
autor
29. okt 2019

@oslo1 kolke ket to bolo?

majoranka24
30. okt 2019

@capretto Ahoj. Kedy si mala KET? My sme vcera vkladali nase posledne zmrazene emryjko.🙏 Tiez sa bojim, ale snazim sa verit. Sklamanie po ET som niesla dost tazko.😐

tinka308
autor
30. okt 2019

@majoranka24 to si mala kolky vklad? ja uz som za sebou druhy neuspesny a to sklamanie je tie velke

majoranka24
30. okt 2019

@tinka308 Druhy vklad to bol. Neviem, ci by sme sa na to dali este raz.🤔 Dufam, ze sa teraz podari.🙏

janula12345
30. okt 2019

Babule,, ja vas chcem iba povzbudit, nevzdavajte sa. Ja som mala 3 ivf cykly, a az uplne posledny 5ty vklad posledneho embryjka vysiel. Kedy som tam isla len takzvane do poctu, ze ked uz je tam, tak nech to vlozia... bez nadeje a viery... a teraz mi lezi po 5 rokoch snahy doma 5 mesacna dcerka. Raz to vyjde, uvidite. 🤗🤩

efran
30. okt 2019

@tinka308 Muž je ok, aj ja som, ale nevie mi dozrieť vajíčko úplne, tak po neúspešných pokusoch sme sa rozhodli takto. Dnes sme boli na klinike a keď bude všetko ok, v pondelok máme prvý a verím, že aj posledný transfer-vklad. A potom čakanie.

majoranka24
30. okt 2019

@efran Zajtra sa dozviete, kolko mate vajicok?

majoranka24
30. okt 2019

@janula12345 Dakujem za povzbudenie.😊 Ja to neberiem do poctu, naozaj verim.😍

anezka269
31. okt 2019

Ahoj babenky chcela by som sa opýtať čo si myslíte je lepšie vkladať čerstvé embryo alebo Ket?

tinka308
autor
1. nov 2019

@janula12345 super to je krasne pozitivne, mna zacali posielat na geneticke testy, hysteroskopiu (tej by som sa rada vyhla).. mala si vsetky testy urobene? kolko vkladov si mala dokopy?

tinka308
autor
1. nov 2019

@anezka269 kolko mas embryi? lekar by ti mal povedat najlepsiu moznost...zevraj ET pokial nehrozia komplikacie po odbere

oslo1
1. nov 2019

@tinka308 ahoj, bol to treti ivf cyklus. Mala som 3 embrya. Najprv vlozili 2 ako fresh. Nas Vratko je to posledne. Jedno jedine zmrazene KET.

janula12345
1. nov 2019

@tinka308 z prveho ivf som mala 12 vajicok a iba 2 sa oplodnili. Vlozene obidve naraz, nic z toho. Druhe ivf 8 vajicok, 6 oplodnenych, 3 prezili 5 dni, vkladane 1 et a 2 na1 ket, nic z toho. Tretie ivf 6 vajicok, vsetky oplodnene, prezili 4. vkladane 1et, 1kus ket a posledny ket je dcerka. Popritom za tych 5 rokov som 7 krat spontanne otehotnela, vsetko potratila do 10 tyzdna. Takze mam toho za sebou dost... vysetrenia som si dala vsetky porobit a nic nenasli, iba protilatky proti spermiam, ale nakoniec ani to nebolo asi realne, kedze spontanne otehotnenie nebol problem. Co bol posledny raz iny, ze som do seba naladovala kazdy den cerstvy ananas, 3 dni pred ket som zacala a 3 dni po ket som skoncila. A pred vkladom v to doobedie som vypila asi 3 litre vody. Taka som bola zavodnena ze som bola na wc 10 minut pred vkladom a aj tak bol pekne plny mechur, ze to mohli vlozit. Raz to proste musi vyjst, zadari sa. Uvidis aj tebe 🤗

tinka308
autor
1. nov 2019

@janula12345 prezila si si naozaj vela,velmi gratulujem k dietatu, no priznam sa nemyslela som ze ked doktori nezistia ziadny problem,moze to byt tak komplikovane otehotniet a porodit. Super ze si tie IVF nevzdavala. Podstupila si aj hysteroskopiu? Cele roky si chodila do rovnakeho centra?

janula12345
1. nov 2019

@tinka308 ano, do kedneho centra v bratislave a uz sme chceli ze tento posledny ket nedame, ale nechame zamrazene a pojdeme radsej kvoli veku este na stvrte ivf ale do brna. Aby boli co najmladsie vajicka.... potom sme zmenili nazor a zadarilo sa. Hysteroskopiu nie, ale bola som v nemocnici na laparoskopii priechodnosti vajcovodov v celkovej aesteze a povedali, ze pozreli aj maternicu. Tebe to preco odporucaju? Nevie sa embryjko uchytit? Myslia si, ze tam nirco mas?
Veru, nikdy mi nic nebolo, ani len zapal ci vytok... nikdy ma ani len nenapadlo, ze by som mohla mat takyto problem otehotniet. Ale asi vsetko pride v ten spravny cas.

tinka308
autor
1. nov 2019

@janula12345 Ja som pred rokom prirodzene otehotnela a po potrate mi robili 2x kyret, nechcela som to uz nikdy zazit tak sme isli do CAR a zistili ze muz ma velmi zly spermiogram. Mali sme 3 embrya ale neuchytili sa, tak az teraz nas posiela na geneticke testy a mna na hysteroskopiu. Obavame sa ze tie geneticke testy mozu dopadnut zle. Vsade okolo mna su deti alebo tehotne kamosky tak to vytvara na mna tlak. Ty si ako zvladala tie neuspechy?

janula12345
1. nov 2019

@tinka308 presne, vsade same deti a tehotne... to vtedy takto zena vnima najviac. :( viem o com hovoris. Zo zaciatku som to niesla, ze ved jeden dva neuspechy... ok. Potom ako totalnu nespravodlivost... ze prave my... a nakoniec uz som bola tak nastavena, ze si zariadime zivot bez. V brne mi napriklad povedali, ze vzhladom na moj vek a minulost... asi mam zle vajicka a uz neodporucaju ivf s mojimi. Ze darovane od mladej baby. Co ma polozilo, ale nedala som sa nahovorit. Pokial mam svoje.
Nechapem, hysteroskopiu kvoli tym kyretom? Ved ked si uz otehotnela, tak nebude problem v tom, ze sa nevedia uchytit. Co tam chcu pozerat. Ked sa na to necitis, nechod. Kyret mam aj ja za sebou, ja som mala vsetko zamlcane potraty a nie vzdy isli same. Trebalo aj kyretom... :(
Podla mna aj u teba to chce cas mozno.. ten spravny. Otehotniet vies, tak len treba skusat a nedat sa. A ta genetika je nic... toho sa neboj. To nebude urcite zle.

anezka269
2. nov 2019

Ahojte baby no dnes je 5 deň mala som ísť ráno na vklad no žiaľ volali mi a povedali ze ani jedno embryo nieje dobre rozdelené, že vraj počkáme do zajtra co snimi bude no neverím ze to bude dobre som veľmi sklamaná :( a nemám síl to cele opakovať... Inač každej jednej držím palce ❤️

tinka308
autor
2. nov 2019

@anezka269 mala si ist na cerstvy transfer? kolko sa ti vyvija? viem je to velmi tazke a tie stresy su neskutocne a aj sklamania. velmi drzim palce..

anezka269
2. nov 2019

@tinka308 mala som 5 zrelých vajíčok z toho sa oplodnili 4 no asi ani jedno nevyšlo 😔
A ty ako si na tom?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre