Po dvoch neúspešných IVF som mesiac na to tehotná prirodzene

marssellitta
29. sep 2021

Ahojte baby, chcela by som vás povzbudiť mojim príbehom. V marci som bola na ET - neúspešne, v júli na KET - neúspešne ... mám endometriózu, na ľavom vaječníku endometrickú cystu, pravý mám polycystický, do toho mi zistili aj celiakiu ... po tom druhom neúspešnom pokuse sme si povedali, že kašleme teraz na to, začala som si hľadať novú prácu, užívala som si august a september s rodinou a kamarátmi, opekačky, víno ... 😁 ešte cez víkend som hovorila mamine, že sa mi telo čistí od tých všetkých hormónov, lebo mi ešte neprišiel cyklus ... včera som si iba tak zo srandy spravila test a tam dve čiarky, silné jak svet 😁 dnes som bola u lekára, som v 6.-7. TT, už má drobec aj srdiečko, zatiaľ je všetko v poriadku. Viem, že je ešte dlhá cesta predomnou, hlavne najbližšie 3 týždne budú zlomové, ale verím, že bude všetko ok ... otehotnela som teda prirodzene, mesiac po neuspešnom umelom, keď som na to vôbec nemyslela... tak hlavy hore, držím palce!!! 😘😘😘

nikpa
29. sep 2021

@marssellitta takýto príbeh si vždy rada prečítam a poteší ma 🙏 držím vám palce nech nasledujúce mesiace idú hladko. Všetko dobré vám aj bábätku 🧡

suzitok
29. sep 2021

@marssellitta ❤️🍀 držím palce 🌞🙏

allie458
29. sep 2021

Blahoželám 🙂

luci_ba
29. sep 2021

@marssellitta to je krásne 😍

whatever1
29. sep 2021

@marssellitta Parada😃, držím palce nech to dobre dopadne. Mám známu, 10rokov snaženia, mimomaternicove tehotenstva, potraty, umelé oplodnenia, tusim jeden vajcovod odobraty, druhý operovany...Prognózy lekárov-nikdy nebude môcť mať deti. A teraz má dve deti po sebe pocate prirodzenou cestou. Zázraky sa deju😊

lula313
29. sep 2021

Krásne. Držím prsty, nech máš za za 33tyzdnov pri sebe zdrave babatko😊

petkasaurus
29. sep 2021

@marssellitta držím palce, ďakujeme! ❤️

dilino
29. sep 2021

Veľmi gratulujem z celého ❤a držim veľmi 👍nech všetko dotiahneš do šťastného konca a budete všetko v poriadku.Na tvojom prípade je zvlaštne to ked si si povedala že si budeš uživať že si to vypustila z hlavy vtedy sa to stálo.To asi ked niečo veľmi chceme to neide a ked to chcieť prestaneme tak vtedy to príde.Ty si svetlý príklad že sa to dá.Tešim sa veľmi s tebou a ❤gratulujem.

maminkadeticiek
29. sep 2021

Ano,tiez poznam taky pribeh.Nepocali roky rokuce a az isli uz na vklad a na sone babanko 😍

lusyc
29. sep 2021

Držím palce!

dejna_
29. sep 2021

@marssellitta z celého ❤️ vám blahoželám a prajem všetko dobré ..moja známa dve umelé oplodnenia ..dve deti a tretie prirodzene ..veru aj zázraky sa dejú ☺️

dilino
30. sep 2021

@dejna_ 2 umele a potom prirodzene wau ake šťastie.Ked nedúfali vtedy to prišlo.

marssellitta
autor
30. sep 2021

Všetkým vám veľmi pekne ďakujem, tiež verím, že to všetko dobre dopadne a dotiahneme to do konca... spätne som si uvedomila, že aj na jednej oslave pretancovanej do rána sme už boli traja 😁 tak zatiaľ sa tam silno drží 😁 a presne, asi netreba tlačiť na pílu a vtedy to príde... 😊 všetkým vám ďakujem, držím palce a prajem všetko dobré ❤

dejna_
30. sep 2021

@dilino hej presne ani lekár tomu nechcel veriť a mali z umelého dve dievčatá a prirodzene sa.im podaril chlapec 😁

dilino
1. okt 2021

@dejna_ wau užasne super top aka je ta príroda čarodejnica.

kamady1977
16. okt 2021

@marssellitta gratulujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre