Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosti s domácim oplodnením. Sme lesbický pár a veľmi túžime aspoň po jednom dieťati. Darcu spermií máme, len nevieme presný postup aplikácie. Máme už po tridsiatke a veľmi po tom túžime. Možno pre niekoho čudne, no pre nás asi jediná možnosť. Ďakujem za akúkoľvek radu.
@zuzu2708 ak mate darcu, chodte rovno do centra asistovanej reprodukcie a nech jedna z Vas podstupi inseminaciu
Bože môj 😀😅🤣😅🤣
@mogaa prečo by nemohla otehotnieť? Akože jasné, že nemá istotu, ale nemožné to nie je.
@mogaa
@bambulienka25 no milenka Borisa Beckera otehotnela s vyplutymi spermiami, ktore si zaviedla do....Takze vsetko je mozne. Spermie si cestu najdu.
@bambulienka25 hej. Toho boli plne noviny. Dcerka je uz dospela.😄
@roobett Rodičov predsa bude mať.
@bambulienka25 penis sa strka az do maternice, ci co si tym chcela povedat? Nie je to snad jedno, z coho to vystrekne? Z penisu alebo zo striekacky? Ak budu spermie dobre skladovane, vystrek bude mat dostatocnu rychlost, a bude cas ovulacie, tak maju rovnaku sancu ako pri styku, okolo 20%
@zuzanockamt rodicia sú matka a otec.
no ja som už vela počula o tejto metode aj ženy otehotneli niekomu to išlo lahšie niekomu dlhšie trvalo a niekomu vôbec nešlo.Ale skôr som počula že mali k tomu nejaku hadičku či čo to už neviem práve preto aby sa to dostalo bližšie do maternice
@bambulienka25 rodičmi môžu byť len otec a matka. Nečudo že potom už ľuďom prepína a nevedia či sú vlastne muž či žena a podľa najnovšieho ono. Celé choré ľutujem tie deti takýchto párov, áno možno majú lásku a pozornosť rodičov ale je vidno, že tam chýba ten model úloh otca a matky a toto si ďalej berú do života
@mia018 som stastna ze su este takto uvazujuci ludia👏🏻
@bambulienka25 nemám nič proti takýmto ľudom ale keby sa s tým aspoň verejne nereprezentovali lenže začína to byť zvratený trend pchať ich už úplne všade
@jaroe rodičia sú ľudia, ktorí dieťaťu poskytnú citové aj materiálne zázemie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzu2708 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/oplodnenie-striekackou-2/