Oplodnenie zo striekačky - skúsenosti

zuzu2708
1. jan 2022

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosti s domácim oplodnením. Sme lesbický pár a veľmi túžime aspoň po jednom dieťati. Darcu spermií máme, len nevieme presný postup aplikácie. Máme už po tridsiatke a veľmi po tom túžime. Možno pre niekoho čudne, no pre nás asi jediná možnosť. Ďakujem za akúkoľvek radu.

dietatko2020
1. jan 2022

@zuzu2708 ak mate darcu, chodte rovno do centra asistovanej reprodukcie a nech jedna z Vas podstupi inseminaciu

klarissa25
1. jan 2022

Bože môj 😀😅🤣😅🤣

mogaa
1. jan 2022

@zuzu2708 to umelé domáce oplodnenie si predstavuješ že si jednorazovo vstrekneš striekačkou spermie? Trochu naivná predstava že aj otehotnieš😉

tenerifka
1. jan 2022

@zuzu2708 ved s nim dajte jednorazovu trojku pocas plodnych dni, mozno sa zadari na prvy sup, myslim to vazne, nie ironicky

thereisabear
1. jan 2022

@mogaa prečo by nemohla otehotnieť? Akože jasné, že nemá istotu, ale nemožné to nie je.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
1. jan 2022

@mogaa
@bambulienka25 no milenka Borisa Beckera otehotnela s vyplutymi spermiami, ktore si zaviedla do....Takze vsetko je mozne. Spermie si cestu najdu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
1. jan 2022

@bambulienka25 hej. Toho boli plne noviny. Dcerka je uz dospela.😄

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanockamt
1. jan 2022

@roobett Rodičov predsa bude mať.

pondelok01
1. jan 2022

@bambulienka25 penis sa strka az do maternice, ci co si tym chcela povedat? Nie je to snad jedno, z coho to vystrekne? Z penisu alebo zo striekacky? Ak budu spermie dobre skladovane, vystrek bude mat dostatocnu rychlost, a bude cas ovulacie, tak maju rovnaku sancu ako pri styku, okolo 20%

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaroe
1. jan 2022

@zuzanockamt rodicia sú matka a otec.

nikpa
1. jan 2022

@zuzu2708 prečo si takto komplikovať život a vymýšľať keď to možno pôjde úplne jednoducho a prirodzene. Sledujte ovuláciu a majte s ním styk.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liusa82
1. jan 2022

no ja som už vela počula o tejto metode aj ženy otehotneli niekomu to išlo lahšie niekomu dlhšie trvalo a niekomu vôbec nešlo.Ale skôr som počula že mali k tomu nejaku hadičku či čo to už neviem práve preto aby sa to dostalo bližšie do maternice

mia018
1. jan 2022

@bambulienka25 rodičmi môžu byť len otec a matka. Nečudo že potom už ľuďom prepína a nevedia či sú vlastne muž či žena a podľa najnovšieho ono. Celé choré ľutujem tie deti takýchto párov, áno možno majú lásku a pozornosť rodičov ale je vidno, že tam chýba ten model úloh otca a matky a toto si ďalej berú do života

miriamkaaaa
1. jan 2022

@mia018 som stastna ze su este takto uvazujuci ludia👏🏻

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mia018
1. jan 2022

@bambulienka25 nemám nič proti takýmto ľudom ale keby sa s tým aspoň verejne nereprezentovali lenže začína to byť zvratený trend pchať ich už úplne všade

zuzanockamt
1. jan 2022

@jaroe rodičia sú ľudia, ktorí dieťaťu poskytnú citové aj materiálne zázemie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre