Ahojte 🙂
Na ktorý deň po KET vám vyšiel pozitívny tehotenský test? Viem že krv na 14ty deň je istota ale aj tak … 🙂
Ďakujem za všetky skúsenosti
Na 9. Den, slabí dusik.
10.a už bola pekná čiarka
@marticka85po 5ty deň? Máš niekde odloženú foto - to by ma fakt zaujímalo ako vyzerala tá čiarka 😘
Deň vkladu je deň 0 - neráta sa však?
Ano, aspon ja som to tak brala
@ailiba ďakujem, nemala som v úmysle testovať ale .. začala som špiniť na druhý deň po KET a tak som teraz pomerne zvedavá 🤭 počkám aspoň do 7DPT
Už na 3. deň som mala veľmi slabú čiarku po limite, na 4. slabú v limite.
To spinenie moze byt aj uhniezdovanie. Ja som sa vzdy bala testovat skor, lebo ten negativny test vie velmi vynervovat a pritom moze to byt len skoro.... Ja by som mala este 7.den negativny test urcite. Skus, ale ber to este s rezervou. Ten 10.den by uz mala byt ciarka urcite. Zelam ti, nech ti to vyjde✊👍.
5. DPT som este nemala a na 7 DPT uz ano 😉
@thereisabear to fakt? Ja mám rešpekt pred takýmto skorým testovaním akosi 🤭 ale pokúšate ma tu tými správami 🤣
@ailiba ďakujem. Najskôr vyskúšam 7DPT, skôr testovať mám veľký rešpekt.
@pecka 👍 vyskúšam asi 7DPT
Ale vysledok este stale ber s rezervou.
@ailiba áno, s týmto mám bohužiaľ veľa skúseností, testy nesilneli .. raz aj krásne silneli no potratila som v 8tt.
Všetko bude tak ako má byť 🥰
@marticka85po fiiiiha … KET bol tetaz v máji?
Minulý rok
@marticka85po no na teste naozaj pekná čiarka, ani by som neverila, že na 5DPT by bola taká viditeľná.
V podstate uz 4.den po transfere som mala slabeho ducha.vkladali mi 5.dnovu blastocystu
@marticka85po ja budem zajtra 4 deň po ale neodvážim sa testovať ešte 🤭 počkám aspoň do soboty
@hanka2510 jehoooo baby toto mi nerobte 🤭 len ma pokúšate .. ja chcem s testovaním trošku počkať ešte 🤣🤣
Každopádne gratulujem 🙂
Ja som na 5 deň a bola úplne slabucka, nevydržala som čakať. A potom každý druhý deň mi už čiarka silnela. Na 14 deň som mala silne // a aj krv pozitívna
Fakt 🙂 Tiež som nechcela testovať skôr ako na 7. deň, ale manžel nevydržal čakať 😆
@thereisabear moj manžel má na toto zas triezvy pohľad 🤭 koľkokrát ma odhováral, že je naozaj ešte priskoro aj ked veľmi túžil aby sa nám to konečne podarilo.
Tak tentokrát skúsim vydržať 🙂 7DPT ukáže už vo veľa prípadoch, samozrejme viem že aj nemusí .. uvidíme 🙂
@sandra151 wau 🙂 plánujem testovať aj ja na 7DPT ak ma teda skôr nepotiahne 🤭
Držím palce 🙏🙏🙏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
5.den