Ahojte prosím vás na ktorýkrat sa Vám podarilo IUI (ja mám PCO) a ak tak kde ste boli? Ďakujem krásne za odpovede 🙂
@summersunny94 ahoj ja som 2x podstúpili IUI a 1x IVF - všetko neúspešné, ja mám PCOS a manžel horší spermiogram, chodili sme do Sanatória Helios v KE
@lusyp ďakujem ti za odpoveď to ma teda naozaj mrzí veľmi 😔
@summersunny94 už to beriem ako uzavretú vec, bábo si k nám našlo cestu 😊
@lusyp predsa len našlo? 🙂
@summersunny94 tiez mam pco a IUI nevyslo. Absolvovala som ivf, z toho mame jedno dieta a druhe na ceste.
@summersunny94 áno malá má už 9 mesiacov a šantí mi tu na posteli 😄 5,5 roka to trvalo kým sme dočkali...dúfam, že čoskoro priletí bocian aj k vám domov 😉
@lusyp takže nakoniec prirodzene ? Super to sa veľmi teším. Prajem veľa zdravíčka a ešte raz ďakujem za odpoveď 🙂
@summersunny94 ja mam pco a bola som v pondelok na inseminacii čakáme čo bude 😊
@nika6294 držím ti palceky daj potom vedieť. Ako dlho ste sa snažili? Prosím a ako to celé prebieha to IUI
@summersunny94 ďakujem 😊 my sme sa tak nepravidelne asi 2 roky ale ja mam vysoké pco čiže menzes chodi kedy chce. Samotné iui nebolo nič hrozne. Ráno prišiel priateľ a o 2 hodinky som sedela ja na operacke. Najskor vydezinfikuju krčok a potom až príde samotný vklad. Cítila som taký tlak a nebolo mi to príjemne ale ja som mala take pobolievanie už pri letrozole. A potom som si išla ľahnúť na 10 minút a išla som k sestričke. Dala mi papier kde som mala termín na krv a ze vysvetlila ako brat progesteron a išli sme domov. Od toho ako má zobrala hore na operacku s odpočinkom a sestričkou to trvalo tak 20 minút.
@nika6294 ďakujem krásne ti za vysvetlenie , hneď som múdrejšia lebo som vôbec nevedela ako to prebieha 🙂 a to si bola u svojej Dr. Gynekol. teda v decembri a na január ste sa dohodli? 🙂 Tiež si mala ovuláciu že nepravidelnú a niekedy vôbec? A koľko to prosím celé stálo? 🙂
@nika6294 a kde si si to prosím bola dať robiť? 🙂
@summersunny94 nie mne môj Gynekolog nepomohol išla som do Repromedici na odporúčanie 😊 začali sme tam chodiť od novembra. Najskor boli vstupné testy, druha návšteva vyhodnotenie a povedal nám čo treba preliecit a nastavil má s liekmi aby menstruacia došla vtedy ako má a v januári mi dal letrozol a krásne mi narástli 2 folikuli, v sobotu ako to vychádzalo som si pichla ovitrell a v pondelok sme išli an to ráno 😊
ja som bola na IUI 21veho, teraz mam 8 den po IUI teda. Ale nemam PCO. U nas manzel horsi spg. Inak inseminacie sa neboj, je to rychlovka. Niektore zeny to vobec ani neboli, mna trocha bolelo ked prechadzala s katetrom krcok maternice, ale inak pohodicka. Takze teraz cakam 🙂 V piatok idem na krv, ci vyslo ci nie. Je to moja prva IUI. Kamaratka mala PCO a bola raz na IVF a nepodarilo sa im, tak ich poslali na genetiku.
@no_co_uz a kde si bola v Heliose?
@summersunny94 dakujem pekne 😊 iui 200 + lieky
@summersunny94 nas IUI samotne 150 + doplatky za lieky. Clostyl okolo 11 e stal ak dobre pamatam, ovitrelle cez 20 e a progesteron 6,20.
@summersunny94 ja chodim do splnu 🙂
@no_co_uz a ten Clostyl ak sa môžem opýtať je prosím čo niečo na stimuláciu vaječníkov? 🙂
@summersunny94 no to som brala od 3teho dna menstruacia (5 dni), je to na to aby si pocas ovulacie mala pekny folikul, cize vlastne ano, ako si povedala
@no_co_uz naozaj ti ďakujem krásne za info všetky, keby niečo ešte napíšem a napíš potom , verím že si nájdeš 2 čiarky 🙂
@summersunny94 dakujem 🙂 dufam, ze po tolkom case uz ich konecne uvidim 😀
@no_co_uz oki daj vedieť budem na teba myslieť 🙏🙂☺️
@summersunny94 Ahoj 🙂Ja som mala PCO.... Absolvovala som IUI v Martine v Iscare a neskutočná spokojnosť 🙂 IUI vyšlo na prvýkrát.... Dnes mam doma 10 mesačne dvojičky 🥰
@summersunny94 no dnes to zacalo vyzerat slubne. Prvykrat slaby duch na teste 🤗 drzte mi palce baby
@no_co_uz jeeejko to ozaj? Tak nech silnie máš foto testu? 🙂
@summersunny94 mam ale zatial slabucky uplne 🙂 rano som si robila z prveho mocu a negativny a o 2 hodinky neskor uz bol slabo pozitivny. Teraz vecer som skusala tiez a stale sa drzi druha ciarka 🤗 tak snad bude uz len silniet
@no_co_uz verím že áno vyzerá to naozaj nádejne , kedy budeš znovu testovať? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
prosím fakt tu nie je nikto kto podstúpil IUI? 😔