Ktorú kliniku v Bratislave odporúčate?

jasmine_3
25. júl 2022

Ahojte. Prosím ktorú kliniku v BA by ste doporucili a prečo? Dakujem

lilyianka
25. júl 2022

@jasmine_3 ja napr neodporúčam GF. Ale 100 ľudí 100 chutí

zuzzi18
26. júl 2022

@jasmine_3 Iscare BA doktorka Grossova. Iba vďaka nej som teraz tehotna

aliii3
26. júl 2022

Pripájam sa k Iscare, tiež mám skúsenosť a môžem odporučiť. Prístup perfektný, vybavenie kliniky tiež, ak by ťa čokoľvek zaujímalo kľudne mi napíš aj správu 🙂

jasmine_3
autor
26. júl 2022

@aliii3 ktorú lekárku odporucas?

aliii3
26. júl 2022

@jasmine_3 tak za mňa dr. Grossová, ale keď som sa k nej objednávala, tak to bolo na dlhšie, že som proste nemala termín za pár dní, ale tak oplatilo sa počkať. Mne vyhovoval aj jej prístup, aj vysvetľovanie.

eni46
29. júl 2022

@jasmine_3 ahoj ja som tehotná vďaka iscare BA chodila som k pani Dr. Belušákovej bola veľmi milá vždy nám všetko pekne vysvetlila a pripravila nás aj na najhorší scenár aký sa môže stať. Mne sa celkovo páčil prístup celej kliniky napriek tomu že majú veľa pacientov.

beatta7
3. aug 2022

@eni46 z tohto som mala trosku strach, ked sme sa tam objednavali, ze ako to bude, ked maju vela pacientov, ze ci proste ked tam pojdeme ci nas len rychlo nevybavia, ze maju toho vela a koniec, ale vobec nie, doktorka sa nam venovala tolko kolko bolo proste potrebne 🙂

lucia7933
14. sep 2022

@aliii3 ahoj, mozem sa spytat v Iscare robia aj reproimunulogicke vysetrenie?

zuzzi18
15. sep 2022

@lucia7933 áno robia ale len základné. Nie sú v tom napr. embryotoxicke cytokiny ani NK bunky. Čiže tie najdôležitejšie. Ja keď som ale bola po druhom neúspešnom vklade resp. bolo to biochemické tehotenstvo, kedy som dostala aj teploty v čase keď telo vypudilo embryo, tak mi Dr.Grossova v Iscare dala spraviť aj rozšírenú reproimuno, doplacala som asi 50 eur a s výsledkami (zvýšené cytokiny aj NK bunky) som šla už do Imunovitalu. Tým že výsledky som už mala v rukách, rovno mi Dr. Bergendiova nasadila liečbu, nemusela som ísť u nich už na odber a čakať výsledky.

aliii3
12. okt 2022

@lucia7933 áno robia, základ, ako už aj vyššie zaznelo. Ale to o všetkom ťa informujú, že čo by bolo dobré urobiť a podrobnosti. To sa nemusíš obávať ničoho, vyznajú sa.