Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@denidi áno ..Ja keď som bola prvýkrát tak som vlastne nevedela či mi po tých sekciách urobia ivf keďže sa odporúčajú len tri sekcie a ja vlastne budem mať piatu..Ale pozerala sonom a vravela ze mam krásne zahojene jazvy a ze mi to vnútri vyzerá akoby som bola po dvoch sekciách nie po štyroch..hrúbku jazvy na maternici mám až 7 mm co ine baby po dvoch sekciách majú ledva 2-3 mm..teraz čakám na mrchu a hneď v ten deň keď ju dostanem mám volať koordinatorke,že sa dohodneme na kontrolu kedy ..vravela že zhruba na 5-6 deň od začiatku mrchy ..nikdy mi nemeskaju tak dúfam že príde ako ma😉
Ahojte dievčatá 🙂 Aj ja sa pridávam 😉 Včera som začala so stimuláciou...prajem nám všetkýýýýým, ktoré budeme v tejto skupinke, nech sa zadarí a o pár týždňov nech si nájdeme kráááásne dve // 😉 😀
ahojte, aj ja sa pridavam, prave mam po ovulke a o 2 tyzdne konecne zacinam 🙂
@lucecita25 jasné,pekne si to napísala,a mad dlhý či krátky protokol..A kde chodíš do car?
Mám dlhý a chodím do BA do Gyn-fivu 🙂 A ty ako ? S čím stimuluješ ?
@14nunu10 Mám dlhý a chodím do BA do Gyn-fivu 🙂 A ty ako ? S čím stimuluješ ?
@lucecita25 ja ešte ničím..budem hneď ako začne mrcha okolo 7 meho..mám krátky protokol a chodíme do heliosu do MT
@ckatka
@lucecita25 už mám doma injekcie national dipherelin
@14nunu10
@lucecita25
@leelloo super,baby moc nám všetkým držím palce a verím,ze toto bude šťastná skupinka😉 čím stimulujete? Ja mám gonal,oralgutran a fostimon a v tomto som ešte vlastne nováčik,len sa mi toho zdá akosi vela
Oprava : Diphereline a merional..Cez mobil sa to blbo píše😁
Babulky teším sa ze nie som tu sama ...všetky to dotiahneme do finišu u idite 😍
A zabudla som..potom neskôr ešte sa pridá pregnyl a utrogestan..Tak mám napísané v papieroch...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@14nunu10 ahoooj,tak som tuuuu 🙂