Zdravim, mate prosim vas niekto skUsenosti s Helios centrom v BB?
Ja neodporúčam, nebola som vôbec spokojná s prístupom a kópiu ďalších veci
Kazdy ti poradi to centrum,kde sa podari. Drzim palce
@snowflakenel ani nie. Nám sa v heliose podarilo ale spokojná som nebola
Tiez som nebola velmi spokojna, mam pocit ze idu pokus omyl, ale kazda skusenost moze byt ina…
@sonkam ja som bola v helios martin pred 8 rokmi. Bola som spokojna. Ono je to tazko velmi....
Ahoj my tam práve podstupujeme IVF , a niesom veľmi spokojná a len čakám kedy vybuchnem buď ja alebo priateľ a dáme im to aj jasne na javo. Ako tu už bolo písané idú metódou pokus / omyl . Všetko slabo vysvetlené. Ak sa nepýtaš nevieš.
My chodíme do bb od mája piatok sme podstúpili iui akože za všetko si tam platíš ale ten prístup veľmi dobrý ja som veľmi snimi spokojná aj doktor doktorka tiež skvelá
@lucia19955 cele zle. Do dnes lutujem ze som tam isla.
@jarrys preco
@lucia19955 koordinatorka, komunikacia, nastavena stimulacia, a dalsie vazne preslapy ktore suviseli so zdravym.
@jarrys to ma mrzi
@lucia19955 ahoj neviem ci si nakoniec isla do toho centra ja len sa chcem podeliť s pozitívnou skúsenosťou pred vyše mesiacom som pisala ze som spokojná veľmi s prístupom lekárov a vďaka nim som teraz 7 týždni tehotenstva 😊a to som začala chodiť v polke mája
Ahojte ja Vas tu tak čítam a zajtra mám konzultáciu s mojou doktorkou čo môžem čakať čo mi navrhne ? čo ešte okrem heliosa si môžem vybrať? dakujem za pomoc 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia19955 Ano, odporucam. Vdaka nim mame synceka 🙂.