Ahojte, neviete Kosicanky pocula som ze ma sa otvorit Helios centrum v KE. Neviete o tom nic? Dakujem pekne 🙂
@zuzanka88 to viem ze otvorilo sa nove centrum. Ale mi ukazuje ze sidli na Krivej to centrum Helios.
@piskotka236 o tom nic neviem, idem pogoglit 🙂
@piskotka236 uz som to nsla, fakt otvaraju v ke, vobec som to nikde nevidela, ani nepocula, chystas sa do tohto centra??
Aky lekar tam pracuje?
@maria394 kuk na stranku centrum helios kosice, tam je jeho meno, nezapametala som si ho
Zatial ostavam v splne, lekar sa tusim vola Dr.Hladky.
@piskotka236 aj ja som v splne 🙂
@piskotka236 To meno mi nič nehovorí. Pracoval predtým v nejakom centre? Ja som
v Gyncare, a neplánujem meniť centrum, ale je to zaujímavá informácia
@julina3 myslim si ze musi byt vyskoleny kolektivom v Heliose, lebo oni si davaju na tom zalezat. Do gyncaru by som nesla uz aj kvoli tomu, ze tam je Toporcerova a Herman. Ale to je kazdeho osobna vec 🙂
@piskotka236 Co mas proti Doc. Toporcerovej a Dr. Hermanovi? Mas nieco z vlastnej skusenosti, liecili Ta? Ale ak preferujes doktora vyskoleneho v rychlokurze bez skusenosti pred doktor mi,ktori uspesne od liecili tisíce parov, je to Tvoj nazor a nikto Ti ho nebere.
@maria394 nevravim, ze nie su dobry ale k pacientkam by mohli byt viac zhovorcivy a vysvetlit ...
Baby chodíte tam niekto?
@piskotka236 ahoj, bola si v heliose? my sa dnes chystame na konzultaciu..
jana86 ahoj este sme neboli, lebo som riesila ine zdravotne problemy. A ty ako si dopadla na prvej konzultacii?
@piskotka236 ahoj, no boli sme tam asi hodinu, sestricka velmi mila, doktor tiez, rozpravali sme sa ake mame problemy... mne brali krv a manzel SPG. este ma poslal aj na hematologiu aj na geneticke testy nejake... aj ma pozeral a zdalo sa mu byt vsetko v poriadku, tak asi skusime buduci mesiac inseminaciu 🙂
jana86 ja chodim pravidelne na hematologiu a na geneticke nas neposielali...
Žienky, je vás viac ktoré chodia do Helios Košice?
aj ja tam mam ist tak som nato zvedava
Baby ako sa vola doktor v tomto centre? Bola ste uz niektora na ivf?
Zdravim vas doktor hladky uzastny je poslal nas na genetiku a hemayologiu vysledky z genetiky v decembri
Ahojte, sú tu už aj nejaké úspešné tehuľky z tohto centra? 😉
Rozmýšľam, či nevyskúšať...
Ono vyber a vklad sa robi v martine, tu v ke iba vysetrenia a konzultacia, aspon tak bolo do teraz, martin uspesny urcite je
@zuzankaa88 Ano, stale to tak je, informovala som sa dnes priamo v centre, ze zatial nemaju operacnu salu, preto su tieto vykony realizovane v MT.
ahojte, ja som objednana do heliosu s manzelom, co mam od toho ocakavat, viem o poplatku za SPG a za krv, su potom nejake dalsie? v pripade beznych vysetreni hradenych poistovnou?
@lucia27490 nie nemali by byt... az potom ked tak lieky nejake, iui a samotne ivf
@zuzankaa88 dakujem za odpoved, vies mi prosim poradit, vcera sme s manzelom boli na vstupnej kontrole v heliose a pani doktorka mi namerala vpravo ovarium 16mm, neviem si odsledovat ovualciu, kedze ovu test mi nevychadza, povedala mi ze v piatok resp. v sobotu by mohla prebehnut ovulacia moj cyklus je 26 dni, ako to s istotou zistim ak uz mam bolesti v podbrusku kedy je spravny cas? dakujem
A tory den cyklu si bola u dr??? Ked vajko malo 16mm tak este musi dorast aspon na 20 mm cize tak nedela pondelok utotok treba sexovat 🙂 ked mas 26 dno y cyklus tak okolo 12-13 dc by mala byt ovulka
bol to 10 den cyklu, dr. vrvaela ze treba skusit pia, so
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@piskotka236 ahoj, vobec o takom neviem, teraz sa otvorilo nove v ke ale vola sa gyncare